Ortalama bir film olmuş bu kadroyla daha iyi işler yapılabilir ve daha güçlü bir senaryo yazılarbilirdi bu kadar iyi oyuncuların olduğu yerde zayıf kalmış biraz film onun dışında küfürsüz komedi yapmışlar o güzel olmuş birde Mustafa Üstündağ gerçeği var filmi tek başına alıp taşımış resmen her zaman ki gibi muazzam bir performans sergilemiş yer yer dizide ki gibi güldüren diyaloglar vardı. Daha iyi olabilirdi ama çok kötü de değildi ama Mustafa Üstündağ olmasa cidden film olmazmış o derece öne çıkıyor filmde 3.5/5
Filmin kadrosu gerçekten çok güzel ancak bu kadroyu değerlendirememişler. Senaryoya puan vermem gerekirse 10 üstünden 5 veririm en büyük nedeni ise hani koyda telefon çekmiyordu korhan o zaman boranı sikayet etmek için polisi nasıl aradı ne bu çelişki. Ve izleyicilerde en büyük hayal kırıklığı yaratan konu ise Oktay Kaynarca'nın yaklaşık 5 dakika kadar filmde yer alması izleyicilerin büyük bir kısmı Oktay Kaynarca için gitti o filme.
ERDEK ve harika bir koy olan MANASTIR koyu'nda çekilmiş güzel bir yaz filmi...hikaye biraz saçma komedi ama.olsun Canım ERDEK in en güzel yerlerini ve havasını yansıtıyor. özledikçe gel izle yani öyle güzel çekimleri var.istanbul dan izmir e giderken ERDEK e ve manastır a geçmek saçma ama film işte deyip geçebilirsiniz.Yönetmen e ve oyunculara teşekkür ederim.Fragmandaki kapıdağ ve o koylarda giderken çekilen dron görüntüleri efsaneydi.izlenmeli...
Kötü yorum yazanlara asla inanmayın . Çok iyi bir film değil ama kötü yorumu bence hak etmiyor .Türkiye standartlarında bir film olmuş. Ne aşırı güzel bir film bekleyin ne de kötü.
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinden sonra böyle uyarlanmis bir film pek yakışmadı dizideki karakterlere ise dicek yok hepsi çok iyiler lakin biz böyle görmeye alışık degiliz