Aman Reis Duymasın
3,2

Servet S
Servet S

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Yıllar oldu bu kadar bayılırcasına gülmemiştim. Harika bir senaryoydu, Bahadır Özdener "Söz konusu mizahsa onun da en iyisini yaparız" demiş gibi hisettim, Onur Tan'ın yönetmenliği yorumsuz. Umarım seri olur.
ymir13
ymir13

23 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filme ablamla gittik. Ben Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olma dizisini izliyorum.Ablam ise izlemiyor. İkimizde eğlendik güldük. Sonuna 1-2 hikayeyi tamamlayan bitiren sahneler eklenebilirdi. Özetle gayet keyifli vakit geçirdik.Tavsiye ederim.
Yekta Göksungur
Yekta Göksungur

26 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Yazılan olumsuz eleştrileri anlamsız buluyorum, eğer tek beklentiniz hoş 1.5 saat geçirmek ve gülmekse, işte size aradığınız film. Olumsuz eleştiri yapanlar, Anna Karanina izlemeyi hayal ediyorlardı herhalde ama doğru bu film bir klasik değil, klasik olma iddiasında da değil zaten. Oyunculuk, konu, çekimler, herşey hoş, izlemenizi tavsiye ederım.
Poyraz Bahadır Kapucu
Poyraz Bahadır Kapucu

15 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Filmi izleyen bilirsem yorum yapamam ama filmi izleye miyorum ki
Nerden izleye bilirim filmi bi fikri olan var mı
Rte Musa Kablander
Rte Musa Kablander

23 Nisan 2020 tarihinde eklendi
gerçekten başarılı bir filim olduğunu düşünüyorum oyuncuları tebrik ederim eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde severek izliyorum
Segam Segam
Segam Segam

31 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Nerden izliyorsunuz arkadaşlar bir bulamadım filmi yardımcı olun lütfen, izlemek istiyorum hiç bir yer de yok
Fatih Gursoy
Fatih Gursoy

18 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim mutlak izleyin mdkdjdjd
Jdjdjfjfjjfjfjfod
Cinelaz
Cinelaz

23 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Recep ivedik ve benzeri bir filmden sonra gercekten eğlenerek çıktığım bir filmdi bazılarının senaryo ne diye sorsanız cevap veremeyeceği halde senaryoyu yerin dibine vurması ise sadece eleştiri odaklı olmalarından kaynaklı tabiki mükemmel bi komedi değil ve henüz ilk kez denenmiş bir tür o ekip için bazı oyuncular haricinde
Ama en azından çakma bi gorille şebeklik yaparak insanları güldürmeye akıllarıyla oynamaya çalışmamışlar yada pitona kafa atmaya ısırmaya kalkmamışlar inanın ki gayet izlenebilir bir filmdi daha iyi olabilirdi devam ederse de olacağından şüphem yok hayal kırıklığına uğramazsınız
Omerfarukkocofficial
Omerfarukkocofficial

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Dizideki hikayeyle bağdaştırılması Harika olmuş bütün oyuncuların emeğine sağlık hepsini tebrik ediyorum
Cumali Zeynep Aydoğdu
Cumali Zeynep Aydoğdu

7 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Nereden izleyebiliriz bunu ya hiç bi yerde yok nasıl bişey sinema yok bizim şehirde diye gidemedik internet dede hiç biyerde düşmedi
A Kosem
A Kosem

8 Kasım 2020 tarihinde eklendi
İzleyebillsek yorumu detaylandırıcaz ama malesef yorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk