Nursena Akkaşoğlu
9 Eylül 2026 tarihinde eklendi
Harika film beğendim ayrica yani muhtiş.Stranger things max var. izleyin izletirin yakinda avengers doomsday filminede gidiceğiz babamla ama türkçe dublajla değil alt yaziyla izleyin!
Yonetmen değişimi örümcek adama iyi gelmiş....enfes bir yapim olmuş...ben beklentim çok yüksek gitmedim...beklentilerimin üzerinde bir yapım çıktı...en son izlediğim ifşa gününde ve bu filmde hemen hemen aynı temayı görmek ise sanki bilinç altimiza bir mesaj vermek için seçilmiş bir konu dedirtti...spiker vermemek için detaya girmiyorum.
Kesinlikle izlenir ama diğer örümcek adam filmlerinin yanında bir tık sönük kalmış bence. Ayrıca sonu da daha iyi olabilirdi bu ve bir kaç sahne için pek tatmin olmadım ama pürüzleri görmezden gelirsek gayet iyiydi diyebilirim. 8/10
Şimdi arkadaşlar sıkıfıkı bir ömürcek adma takipçisiyizarkla banlı konuşamıyor tungay piçi yüzünden Şimdi olay şu adamı ömürcek ıstırıyor sonra adam deliriyor tungayın annesi gelip adama pansuman yapıyor en son cezalandırıcı tungayın babası gelip bu kim lan ben bunu tanımam elin adamı diyip ömürceği vurcakken turgayı vuruyor neyse film tam bitcekken biz gelip tungayın ölüsünü zumzumzum hadi görüşürüz kolay gelsin TUNGAYBOT
bence film olması gerektiği gibi konusuyla çok güzel anlatılmış ayrıca gerçek bir peter parker ve gerçek bir örümcek adam gördük sonunda yeni filmin geleceğine ve daha heycanlı olacağına inanıyorum. çünkü filmde açıklar vardı. ancak bu kadar kısa olmasın. yada bu filmi film olmaktan çıkarsınlar dizi yapsınlar
mecbur yarım yıldız verdim ki o bile fazla daha düşük verilmiyor maalesef parama yazık oldu övmelere şişirmelere aldanmayın benden söylemesi ne anlattığı belli değil konusu belli değil belli olmayan şeyler bile belli değil
13 yaş altındaki çocukları neden almıyorsunuz anlamıyorum zaten Örümcek Adam çocuklara hitap eden bir film olduğu için bence 6 yaştan itibaren almalısınız çok büyük bir izleyici kaybediyorsunuz
Gerçekten akıl almaz bir filmdi örümcek adamın peter parker oldupunu öğrenmek çok şaşırtıcıydı unutturmuşlardı hatırladık yine amınoğlunu benim bu kadar özel gücüm olsa tüm kızların pantolonunu imdirirdim
Berbar bir spider man filmi. Hiçbir dakikasında keyif almadım. Vaktime yazık evde oturup çay içsem daha iyiydi. Nasıl bu kadar kötü bir film yapılabildi anlayamadım