Müstakbel Damat
3,7

Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

2 Mart 2024 tarihinde eklendi
boşu boşuna geçmiş bir iki saat tamamen vakit kaybı hiçbir albenisi yok kim nasıl beğenebilir anlam veremiyorum
Serdar USLU
Serdar USLU

13 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Çok gereksiz bir film. Abartı fazlasıyla var ve tahammül sınırlarının dışında. Erdal Özyağcılar bile kurtaramamış. Vaktinizi gereksiz yere harcamayın.
Gökhan
Gökhan

8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Absürt komedi yapılmaya çalışılmış fakat başrolün sakarlıklarına bir yerden sonra siniriniz bozulduğu için gülüyorsunuz, büyük bir zaman israfı vaktinize yazık etmeyin
Tttt
Tttt

7 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Basit sıradan saçma film çekiyorum diye çekilmiş kalitesiz Hint yapımı birşey bu kadarda saçma sıradan film yapılmamalı isimler var diye insanlar izliyor ama senaryo berbat oyunculuklar da aynı şekilde bunlari kim nasıl izleyip beğeniyor anlam veremiyorum.
Onur Giden
Onur Giden

7 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Aşırı iğrenç 1 kez bile güldürmeyen aşırı abartılan bir film
Öneriler üzerine tavsiyeyle gittik ve arkadaşlarıma da rezil oldum
Semra Kosar
Semra Kosar

3 Aralık 2022 tarihinde eklendi
o kadar zorlama bir film olmuş ki ne yazık ki aşırı sıkıldık , sakarlıklar ardı ardına yapılarak ehh bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. çok saçma bir film olmuş, ilker kaleli’yi sevmemize rağmen başarılı bir çalışma olmamış ...
Aytac Aksoy
Aytac Aksoy

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
izlediğim saçma filmler listesine dahil bir yapım olmuş toplama şeklinde ordan burdan biraz mizah biraz sakar bir kişi ve bir aile sonra yapıştır gitsin nasıl olsa sinema izleyicisi ne versek yer ⚠️⚠️⚠️
Enes Arda Ersöz
Enes Arda Ersöz

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en ama en rezalet filimdir kendisi. sakın gitmeyin paranıza yazık. verilen puanlara aldanmayın sakın. çoğunun pra karşılığında yazılmış yorum olduğuna kalıbımı bile basarım
Egenin Güneşi
Egenin Güneşi

12 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gidip de zamanınızı çöpe atmayın, bekar bekir filmi seviyesinde bı film.aşırı saçma abartı sakarlık sahneleri bayıyor. Gerçekten gidilecek bı film değil. İlker ayrık için gittik ama olmamış abi ya