Filmi biraz değil bayağı geç izledim ama bu yorumu da yapmak istedim. Pandemi sonrası dönemde Türk filmleri sadece gişe için çekilirken bu film asla öyle değildi ve oyuncu kadrosu ile çok güldürdü tabi şu var zaten bu film pandemi öncesi filmiydi ama pandemi sonrası vizyona girmek durumunda kaldı.
komedinin git gide azaldığı bu dönemde gerçek bir komedi filmine benziyor. Bu yüzden izlemek için sabırsızlanıyorum Ayrıca bize bu güzel filmi sundukları için tüm oyunculara ve set ekibine teşekkür ederiz.
Eşim ve ben büyük hayranınız olarak bu güzel filmi beraber izlemek isteriz. Fragmandan anlaşıldığı gibi ailecek izlenebilecek hem komedi hemde biraz hüzünlendirecek bir baş yapıt.
Arkadaşlar gidip de zamanınızı çöpe atmayın, bekar bekir filmi seviyesinde bı film.aşırı saçma abartı sakarlık sahneleri bayıyor. Gerçekten gidilecek bı film değil. İlker ayrık için gittik ama olmamış abi ya
Yurt dışında yaşıyorum ama bu filmi izlemek çok istiyorum, online platfromların hangisinde çıkıcak acaba??? Lütfen bi yere gelsin korsan izlemek istemiyorum bu filmi, ilker abiye ayıp olur
Kusura bakmayin, ben begenmedim. Hikaye cok klise. Cok basit geldi. Seyircinin ilgisini tutacak bir film degil. Sakarliklar abarti. Komedi olmasina ragmen cok fazla gulunecek sahnede yoktu. Malesef olmamis. Guzel bir not vermek isterdim ama yetersiz kalmis.
türk sineması açısından güzel seyirlik bir film. filmlerin sürekli istanbulda çekilmesinden istanbul manzarası görmekten gına gelenler içinn değişik mekan görmek için bile gidilir. bide çengiz topel ücağı espirisi sevimli olmuş. daha güzel filmlere inşallah nazarlık 3 veriyorum.
Sakarlık sahneleri çok tatlı ve yeterliydi. Tam sıkılmaya başladık derken araya hüzün, duygu ve ilginç sahneler girdi. Sonra tekrar kahkaha atmaya başladık. Bence oldukça özel ve güzel bir yapım olmuş tebrikler...