Filmi biraz değil bayağı geç izledim ama bu yorumu da yapmak istedim. Pandemi sonrası dönemde Türk filmleri sadece gişe için çekilirken bu film asla öyle değildi ve oyuncu kadrosu ile çok güldürdü tabi şu var zaten bu film pandemi öncesi filmiydi ama pandemi sonrası vizyona girmek durumunda kaldı.
Kötü bir film . Verilen olumlu puanların kesinlikle inandırıcı değil. Erdal Özyağcılar 'in artık daha ciddi yapımlarda oynaması gerektiğini düşünüyorum.
izlediğim saçma filmler listesine dahil bir yapım olmuş toplama şeklinde ordan burdan biraz mizah biraz sakar bir kişi ve bir aile sonra yapıştır gitsin nasıl olsa sinema izleyicisi ne versek yer ⚠️⚠️⚠️
türk sineması açısından güzel seyirlik bir film. filmlerin sürekli istanbulda çekilmesinden istanbul manzarası görmekten gına gelenler içinn değişik mekan görmek için bile gidilir. bide çengiz topel ücağı espirisi sevimli olmuş. daha güzel filmlere inşallah nazarlık 3 veriyorum.
Böyle eğlenceli küfürsüz de mizahın olduğu bizi güldürdügünüz güzel bir film yaptığınız teşekkürler İlker Bey kadro harika elinize emeğinize sağlık 2. seriyi heyecan ile bekliyoruz. Ailecek gidilecek çok güzel bir film olmuş emeğinize sağlık
Gayet güzel ailece izlenecek nadir filmlerden biri. Malum küfür olmayınca çok sevilmiyor ama küfürsüz komedi filmlerine hasret kaldık artık, küfür olmadan filmlerin daha güzel olduğunu gösteren bir yapıt. Emeği geçenlere teşekkürler
o kadar zorlama bir film olmuş ki ne yazık ki aşırı sıkıldık , sakarlıklar ardı ardına yapılarak ehh bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. çok saçma bir film olmuş, ilker kaleli’yi sevmemize rağmen başarılı bir çalışma olmamış ...
Basit sıradan saçma film çekiyorum diye çekilmiş kalitesiz Hint yapımı birşey bu kadarda saçma sıradan film yapılmamalı isimler var diye insanlar izliyor ama senaryo berbat oyunculuklar da aynı şekilde bunlari kim nasıl izleyip beğeniyor anlam veremiyorum.
Arkadaşlar gidip de zamanınızı çöpe atmayın, bekar bekir filmi seviyesinde bı film.aşırı saçma abartı sakarlık sahneleri bayıyor. Gerçekten gidilecek bı film değil. İlker ayrık için gittik ama olmamış abi ya
Yurt dışında yaşıyorum ama bu filmi izlemek çok istiyorum, online platfromların hangisinde çıkıcak acaba??? Lütfen bi yere gelsin korsan izlemek istemiyorum bu filmi, ilker abiye ayıp olur