Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı eleştirileri - Sayfa 2
Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı
SEFA A
1 değerlendirme
19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Daha henüz Almanya’ya gelmedi ama gelince mutlaka izleyeceğim, 5 Yıldız vermemin nedeni ise böyle filmlerin desteklenmesi açısından sadece. Dönem filmlerinde ve dizilerinde çığır açan “Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman” dizilerinin ardından “Adaletin kılıcı Türkler geliyor” Sinema filmi ile karşımıza çıkan Mehmet Bozdağ beyefendiye teşekkür ederim. Dilerim böyle kaliteli yapımların daha devamı gelir.
Filmi sinemada izledim izlerken ve çalan müziklerle gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor Türk olmayan anlayamaz o hırsı gerçekten. Internete ne zaman düşer acaba fikri olan var mi yine izlemek istiyorum
Film çok kötü Şanlı zaferlerle dolu bir tarihimiz varken olmayan bi olay üzerinden gururlanmamızı kimse beklemesin Oyunculuklar çok kötü senaryo rezil Tarkan filmi açın izleyin daha güzel veya rastgele bir diriliş Ertuğrul bölümü açın emin olun daha çok keyif alırsınız İzlemeyin demiyorum ama mükemmel harika gibi yorumları anlamış değilim
Hayatımda izlediğim en berbat film olabilir gerçekten, yönetmen ve senarist ilk film deneyimini yaşıyor gibi. Türk tarihinden ilham alıyoruz diyorsunuz açın iki tarih okuyun o zaman. Bunu yabancılar izlese tarihimiz hakkında gene yanlış düşüncelere kapılırlar ancak zaten sinemadan anlayan biri açıp da bu filmi izlemez diye düşünüyorum. Türk adı geçtiği için sinemada izlemeye hevesle gittiğim bu film gerçekten rezaletti. Beğenen insanlar ya tarih bilmiyor ya da şanlı tarihimizdeki Türk devletlerinin bu kadar saçma gösterilmesine göz yumuyor.
Öncelikle filmden tarihi gerçekleri anlatmasını falan beklemiyorum. Zaten ülkemizde mümkün değil yapımcıları linç ederler. Ancak günümüz sinemasında karakter olmadan da film izlenmiyor. Tüm karakterler ya melek ya şeytan arası yok. En azından teknik olarak daha iyi olabilirdi. Diriliş dizi seti daha güzeldi bunu ya farklı bir yerde çekmişler. Ya da daha geniş plan çalıştıkları için kusurlar meydana çıkmış.
Muhteşemdi bugün izlemeye gittim keşke ilk çıktığı gün gidebilseydim ama iş güç yüzünden bugüne kaldı neyse spoıler vermek istemiyorum çok güzel harika bir film olmuş elinize kolunuza sağlık adaletin kılıcını bir kez daha görmüş olduk hem gururlanarak hem de duygulanarak izledim burdan Mehmet Bozdağ'a ve oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim bize bu kadar güzel bir film'i armağan ettiğiniz için başarılarınızın devamını dilerim.
Film güzeldi, çok güzel değildi. 4.3 puan verilmiş ortalama burada. Biraz abartı olmuş. Filmden güzel duygularla ayrılıyorsunuz. Gençlere özellikle izletilmeli. Eleştirilecek yönleri de var tabi. Dilerim daha iyilerini de çekerler.
Konusu iyidi. Giriş kısmı ve son kısmı hızlı güzel işlenmişti arada 10-15 dakikalaık kısım birazcık boş geçti ama genel olarak iyidi. Umarım tarihi olaylardan daha iyi yapımlar çıkar Örn. Müzikleri hoşuma gitti. Yavuz Selim Hanın Mısır Seferi gibi.
Türk topraklarında yaşayan her kesimin izlemesini öneri yorum müthiş bir film. Akıncıların hayatını ve mazlumlara yardımlarını bir kez daha hatırlatarak gururlandım