Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı

Şervan Sunar
Şervan Sunar

20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Konusu iyidi. Giriş kısmı ve son kısmı hızlı güzel işlenmişti arada 10-15 dakikalaık kısım birazcık boş geçti ama genel olarak iyidi. Umarım tarihi olaylardan daha iyi yapımlar çıkar Örn. Müzikleri hoşuma gitti. Yavuz Selim Hanın Mısır Seferi gibi.
Kerem Acar
Kerem Acar

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme bir arkadaşımla gittim gayet güzeldi ailecek gidecekseniz küfür var bir de kan görmeye iğrenenler varsa gitmesin kanlı kısımlarda sansür yok ve çok gerçekçi yapılmış bol bol kafa kopma sahnesi var. Bu arada türk olmak için kelime i şehadet getirme kısmı çok hoşuma gitmedi geri kalanı iyi
Csm9
Csm9

19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme emek verildiği belli fakat Türk olmak istiyorum kısmında ilk olarak kelime-i şahadet getirilmesini yanlış buldum.Türk olmanın koşulu müslüman olmak değildir.
Gamzeli Çikolata/Nry Flbe
Gamzeli Çikolata/Nry Flbe

29 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filme olan beklentimiz düşüktü fakat yanılmışız çoook beğendik.Filmin müzikleri Harikaydı çok başarılıydı.Akıncıları canlandıran oyuncuların hepsi rollerini hakkını vererek canlandırmışlar hepsi harika oynamışlarçok başarılıydılar. Sadece Mekân olarak kale Zayıf kalmış.Filmin sonuda Biraz apart topar bitmiş sanki. 
Yoksa bunun dışında Çok zevk aldık
Hatta KonurAlp'i canlandıran ( Serdar Gökhan'ı)
Sungur Karakterini canlandıran (Emre Kıvılcım)ın üzülerek öldürdükten sonraki ağlayarak KonurAlp Akıncı Beyini hatırladığı Bölümde ağladım. Ufak tefek eksikliklerde olmasaymış Dahada mükemmel olurmuş 
Shlien Shliart
Shlien Shliart

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Umut verici bir türk tarihi yapımı, umarım devamı gelir. Oyuncular özellikle emrenin performansı çok iyi tebrikler.
Sajmir Hurdha
Sajmir Hurdha

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Sinemada izledim. Izledigim en guzel filimlerden biridir, spoiler: [[spoiler]
/spoiler]kisacasi super bir filimdir. Herkese izlemelerini tavsiye ediyorum! spoiler:
spoiler:
Yigit M.Ünal
Yigit M.Ünal

25 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Film çıkar çıkmaz sinemada izledim ve gayet iyidi ama sonra tekrar izlemek istediğimde film hiçbir platformda yok tamam olmayabilir olmaması bir eksi değil ama youtube de veya internette dvd satışı veya farklı bir mecradan da olsa filme ulaşamıyorum.