Türkler Geliyor : Adaletin Kılıcı
Ortalama puan
4,0
286 Puanlama

108 Kullanıcı yorumları

5
72 Eleştiri
4
7 Eleştiri
3
9 Eleştiri
2
3 Eleştiri
1
11 Eleştiri
0
6 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Mert H
Mert H

Takipçi 1.646 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
12 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmin senaryosunda çeşitli kopukluklar yer alıyor. Olay örgüsündeki kopukluların yanı sıra çok fazla gereksiz sahne de var. Filmin süresi bu haliyle çok uzun olsa da dans gösterileri ya da dini ritüellerin gösterilmesi yerine olayları görebilseydik daha akıcı ve sıkmayan bir film olurdu. Açık konuşmak gerekirse beklentilerimi karşıladı. Filmin adı çok iddialı olsa da "Türkler" olan belirtilen topluluk, bir grup akıncıdan fazlası değil. Ortalamanın üzerinde, izlenebilir bir film.
Ankarali0606
Ankarali0606

Takipçi 101 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Girişi güzel müzikleri güzel konusu da güzel ama 2 saatlik filmde en az 20-30 dakika boş sahneler var. O sahnelerde sıkıldım işin açıkçası onun yanı sıra tarihimizi anlatmanın yanı sıra oyunculuklar da iyiydi ama dediğim gibi boş sahnelerden dolayı özellikle ilk yarıda belli bir kısım bayağı durağındı konu güzeldi ama senaryo da güçlü olabilirdi. Mehmet Bozdağ'dan daha iyi bir film çıkabilirdi. İyi film ama daha iyi olabilirdi. Birde tarihi filmlerde ve dizilerde aşk sahnelerinden bıktık artık lütfen olmasın ya ne olur olmasın. Fetih 1453, Türkler Geliyor hep aşık ve yardımcı olan kadın figürü var bence izleyici bunu istemiyor tarih filmlerinde ve dizilerinde onun için puanım 3.5/5 kötü diyemem ama muhteşem de diyemem ortalamanın biraz üzerinde bir filmdi. Ben Mehmet Bozdağ'dan daha iyi bir film ve daha güçlü bir senaryo bekliyordum.
Şükrü A.
Şükrü A.

Takipçi 13 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Türklük ve müslümanlığın biri olmazsa öbürü eksik kalır misali çok güzel yoğrulmuş olduğu ve vatan,millet ve din adına ölümün en kutsal anlamını kazandığı başarılı bir film,profesyonel anlamda eksikleri olabilir ama iki saat pür dikkat izlenen, o ruhun kaçta kaçı bizde var diye düşündüren,mensubu olmakla insana gurur verdiren bir film olduğu için tereddütsüz herkese izlemesini tavsiye ediyorum.
Mikail Yılmaz
Mikail Yılmaz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5,0
17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi görsel efekt Ve konusu harikaydı.Kesinlikle tavsiye olunur. Ve inşallah şanlı tarihimiz tekerrür edecek.
mustafa k.
mustafa k.

Takipçi 13 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmin artıları;
1-Kostümler gayet iyi
2-Müzikler çok başarılı
3-Mekanlar ve çekim kaliteli
4-Aksiyon sahneleri başarılı

Filmin eksileri;
1-Hikaye zayıf kalmış
2-Sungur ve Alina iki baş karaktere çok aşırı bağlanmış senaryo öyle ki Filmin adı Sungur ve Alina olsa mahsuru olmazmış.
3-Böyle bir kadro ile bu kadar az aksiyon sahnesi çekmek olmamış Filmin başında ve sonunda var sadece o da kısa kalmış.
4-Sinemanın vazgeçilmezi duygusallık yok üstelik vatan millet temalı bir filmde beklenti ister istemez büyük oluyor.

Sonuç olarak beklentilerin altında Neden?
Çünkü yapımcı Bozdağ Diriliş dizisinde bize bundan kat kat fazlasını vermişti haliyle beklenti büyüktü sanırım sinema filmi çekmek daha farklı çünkü bütün duyguları 120 dakika civarına sığdırmak zorundasınız Sanırım onun acemiliği olmuş yalnız dönem dizilerindeki tecrübesinin yansıdığı noktalar yok değil.Umarım sayın Bozdağ’ın bir daha ki filmi daha iyi olur.
Muhammed Ömer Dindoruk
Muhammed Ömer Dindoruk

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film gerçekten gururumu okşadı çok güzel herkes izlemeli ben kötü eleştiri yapan biri yüzünden az daha izlemeyecektim kötü eleştiri yapanları dikkate almayın.
Feyza Buse Y.
Feyza Buse Y.

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi bayıldım Şiddetle tavsiye edilir Efektler görsellik harikaydı akıcılık on numara olmuş
Ali Osman Yergin
Ali Osman Yergin

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Dizi de sadece aşk var, Osmanlı’ya dair tek bir gösterim yok. Genelde hristiyanlık ve haç işaretleri kullanımı çoğunlukta. Ve aile ile gidecekler küfür var filmde
Mustafa Ali Tan
Mustafa Ali Tan

1 değerlendirme Takip Et!

3,0
17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film kısmen başarılı sayılır. Benim görüşüm diriliş Ertuğrul'un heyecanlı bir bölümü çok hem de çok daha güzel.
Ali Burak Mızrak
Ali Burak Mızrak

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşündüğüm bir film olmuş. Yönetmen koltuğunda kamil hocanın olduğu ve bozdağ yapımcıliğın bu harika filmin devamının gelmesini gerçekten isterim. Ailecek şanlı tarihimizi görmek ve hissetmek için kesinlikle gitmemiz gereken bir film. Emeklerinize sağlık.
Hayrullah KARAKAS
Hayrullah KARAKAS

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Film çok kötüydü, resmen tiyatro mantığı ile çekmişler efektler kalite çok kötüydü,
Gitmeyin! Paranız çöp
Talha DİNDORUK
Talha DİNDORUK

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile efsane bir film. Fatih sultan mehmet zamanını işlemişler ve iyi de olmuş şiddetle tavsiye ediyorum. İyi seyirler.
Arif Çevirgen
Arif Çevirgen

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmd sırp kralını küvetin içinde köpekle banyo yaparken göstermeler çok büyük ince farketmesini bilene
Beyzanur Yıldırım
Beyzanur Yıldırım

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok guzel bir filmdi.Efektleri ve sahneleri cok gercekciydi.Anlamli sozleri ve nukteli vuruslariyla tam bir Turk yatirimi.Herkese tavsiye ederim.
Muazzez küçükpazarlı
Muazzez küçükpazarlı

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Mükemmeldi .....Tebrikler son yıllarda izlediğim en iyi film . FİLM SEKTÖRÜNE TÜRKLER GELİYOR.........
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler