Şeytan
4,1

naked-soul
naked-soul

11 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
herhalde filmin çekildiği o zamanlar adını korku sinemasınınen iyilerine yazdırmıştır..teknolojinin ilerlediği bu dönemde bile insan ürkerek izliyorsa o zamanlar nasıldır Allah bilir..çok güzeldi,izlenmeye değer
yapayzeka
yapayzeka

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
gercekten korkun ilk bölümler sıkıcı am itirafedeyim en güzel sahne regan nın merdivenlerden ter inmesi donp kalabirsinz
cavres47
cavres47

23 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Konusu olmayan,yer yer tiksinç yer yer komik sahnelerle dolu,herkes tarafından entresan şekilde sevilen film..Bana göre berbat..
yigitsener
yigitsener

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
1973 yapımı ama fena bi film değil ben rahat bi 4 kere izlemiştim fena değil
redline99
redline99

18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
valla 3 yıl öncede buraya yazmışımmm şimdide yazıyorum: film bi damla bile korkunç değildi!!! Bu filmden korkan biri varsa gelsin ringu da ölür herlde!!! japon ringudan bahsediyorum bu arada. Bakalım bu filmdeki olayların öncesi nasılmışş. onu görecez yakında... hadi hayırlısı.
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

8 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Ne kadar şeytan lı film varsa hep bu filmden esinlenerek çekilmiştir. Bundan dolayıdır ki bu filmi beğenen gençlik yok denecek kadar azdır. Filme bayılan nadir gençlerden biriyim. Harika bir film!
ilkerekleme
ilkerekleme

26 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
hah tamam burada şuna değinmek lazım çekildiği yıla göre williem friedkinin yönetmenlik dehasıyla birleşince korku dolu anları olan bi film çekilmiş olduğu bi gerçek...amma velakin bu filmin benide bazı kişileri olduğu gibi son 25 dakikası korkutmuştu...ayrıca 77 çevrimi suspiria filminde bi salonda 12 kişinin kalp krizi geçirildiği söyleniye ne kadar gerçekse....böyle hadiseler bu filmdede olmuş olabilir çünkü gerçektende sonları insanı son derece geren gerçektende here zaman klasik mertebesini koruyaCAK bi film ama yinede bu filmin çok büyük fanları olsada yinede çok büyütülecek bi yanı yok bende sonuçta 7 puan verdim....bide şuareaya değinmek lazım galiba dediğim gibi filmler çevrildiği yıllarda korkunun her türlü öğesini kullanmış olabilirler...ama günümüzdede bi çok şeyinde değişitiği bi gerçek....son olarakta şunu diyeyim....yanılmıyosam 2000 senesindeydi yani çevrimi sinemalara geldiğinde o filmede gitmiştim...salon nerdeyse full çakılıydı ama filmin bi sürü sahnesinde çığlı yerine kahkaha sesleri yükselmişti yani dediğim gibi artık halka gibi filmler korku izleyicisine daha cazip geliyo...ama sonuç olarak bu filminde hiç azımsanmayacak derecede(tabii sonlarında)korku öğeleri içrediği vede her zaman bi kült olarak kalacağı bi gerçek...
keyykeyy
keyykeyy

24 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Eleştirileri kınayan birinin sanat zevkide bu kadar olur işte. Her korkutan şeyin dolu olduğunu düşünüyorsun demek! Ben cahillerden korkarım mesela. Ve inan bana hepsi BOŞ adamlardır.
erzincansporlu
erzincansporlu

10 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
1973 yılında.. O zamanın şartlardında.. İngiltere de yaşanmış, gerçek bir hikaye... Bu film öcgüyü hak ediyor..... 8/10
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
filmin konusu bana biraz saçma geldi beni ekrana pek bağlamadı izlerken sıkıldım ama bakalım yakında çıkacak olan Exorcist:The Beginning nasıl olucak
aras666
aras666

10 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
ARAS666 BU FİLMİN HASTASIYIM TAM BENLİK NİCKİM GİBİ
zhsenturk
zhsenturk

8 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
bence harika bir film ama bazı yerlerinde ıfak tefek saçmalıklar göze çarpıyor aa korku yönünden idare eder
tuffy34
tuffy34

7 Mart 2004 tarihinde eklendi
Gündüz gözüyle izledim.. korktuğumdan değil.. tırstığımdan..
serhatonce26
serhatonce26

26 Eylül 2003 tarihinde eklendi
izlediğim ve etkilendeğim ilk film çünkü 6 yaşinda izlemiştim
aydogmus
aydogmus

28 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Çekildiği döneme göre korkunç sayılabilir. Müzikleri güzel. Senaryo yeterince başarılı değil. Yeri gelmişken söyleyeyim: Bunun bir de Türk versiyonu var. Görmeyen varsa tavsiye ederim. Bire bir kopyalamış adamlar. Rahip yerine imam, İncil yerine Kuran vs. E.T'nin de Türk versiyonu var imiş amma ben görmedim.