Soygun Oyunu: Büyük Vurgun

Enes Ulubay
Enes Ulubay

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Filme yakında gidicem giden arkadaslarim baya beğeni aşırı merak ediyorummmmmmmm
Şimdiden fragmanlari bitirdim
onur kuriş
onur kuriş

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
bu film içinde sevdiğim iki insan var ve oynadıkları her filmi izlemişim bunuda yeni duydum hemen ilk fırsatta izlemek istiyodum izledim ve süperdi çok hoşuma gitti süper film idi
Elifnur Berkil
Elifnur Berkil

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film kadrosu ve konusu çok güzel izlemeye değer .
Elanur Tok
Elanur Tok

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Fragmanı çok hoşuma gitti.Filmi izlemeyi çok isterim. Hepsi sevdiğim oyuncular umarım güzel bir iş çıkartmışsınızdır.
Enes Sarıdogan
Enes Sarıdogan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir filme benziyor. En yakın zamanda gidip izlemeyi planlıyorum. Yapımcısına, yönetmenine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
YAVUZ ŞİMŞEK
YAVUZ ŞİMŞEK

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film güzel olmuş sinema gününü iple çekiyorum merak ediyorum fragmanı izleyince heyecan geldi merakla bekliyorum
Ersin Solhan
Ersin Solhan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Dijital Soygun merakla bekliyorum büyük soygun cok iyi bir filme benziyor yapımcılarına çok teşekkür ediyoruz
MERT ŞİMŞEK
MERT ŞİMŞEK

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film on numara olmuş emeğine sağlık ailecek fragmanı çok beğendik herşey var film'de cidden sinema'da izlemek için can atıyorum
Sevinç Tural
Sevinç Tural

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Haberdar olup takip ettigim bir filmdi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum akıcı ve güzel bir film 1 dakikasında bile sıkıldığımı hissetmedim
yusuf recepogulları
yusuf recepogulları

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Görsel efektleri çok iyi olmuş
Aksiyon sahneleri çoğu filmde olmayan bir şekilde başarılı olmuş
Filmi tavsiye ederim
Ramazan Sezer
Ramazan Sezer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
fragmanı izledim Güzel bir film olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
kardelen bulamac
kardelen bulamac

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir Filme benziyor. Umarım düşüncelerimi yanıltmaz. Fragman efsane bir Film olduğunu düşündürüyor. Sabırsızlıkla izlemek istiyorum.
DCDZ- Kapışmalı oyunlar
DCDZ- Kapışmalı oyunlar

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir filim fragman fena değildi yöneticisi güzel. Oyuncular başarılı bir şekilde oynamakta ben filmi fena bulmadım izlemenizi tavsiye ederim.
Mutlu Tasdemir
Mutlu Tasdemir

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film gayet güzeldi fakat bazi yerler çok abartilmis bence ama onun disinda fil keyifliydi hepinize tavsiye ederim.
Sevilay Karataş
Sevilay Karataş

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Filmin içeriği çok güzel ve izledikçe filmin heyecanı sarıyor senaryo ve oyuncular çok iyi harika bir proje olmuş