Soygun Oyunu: Büyük Vurgun

Umutmert Emen
Umutmert Emen

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film fragmanı on numara olmuş film'i sinemada izlemek için zevkle bekliyorum
Heycan dolu fragman
grandbazar
grandbazar

20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmi sinemada izledim başka bir platformda yok. Filmin mantık hataları var ama olsun böyle bir filmi Tr de yapmak cesaret ister. Herkesin emeğine sağlık #alidoğançay #cananodacıl #alibahadırbahar
Yusuf Tural
Yusuf Tural

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
filmi uzun zamandır takip ediyordum kaliteli bir yapı olacağından emindim ve yanılmadım izlemeye değer güzel ve akıcı bir film
Sude Uzun
Sude Uzun

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Senaryosu içeriği çok iyiiiikesinlikle izlenilmeli sıkmayan nadir filmlerden birisi . 
Beyhan Şehnaz Durukan
Beyhan Şehnaz Durukan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Harika bir film. Beyaz perde böylesine Hasret kalmıştı. Daha fazla bu tarzda film gelmeli. Tebrikler
Alper Sezen
Alper Sezen

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel olmuş, umarım hak ettiği değeri alır ki öyle olucagini da düşünüyorum,gişesi bol olsun.
Emre Akpunar
Emre Akpunar

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film cıkmadan önce takip etmeye baslamıstım
Cıktıgı gün hemen gidip izledim herkeze tavsiye ederim izlemelisiniz
Büşra Arslan
Büşra Arslan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film çok iyiydi. Herkesin dikkatini çekecek bir film bence, yani filmi sıkılmadan izledim. Herkese tavsiye ediyorum.
Eda İlayda
Eda İlayda

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
İzledim ve bayııılldıımmmmmmm kesinlikle izlemelisiniz emeği geçen herkesin emeğine sağlık gişesi bol olsun
Havvanur İscan
Havvanur İscan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
çok başarılı olmuş uzun süredir bekliyorum ve yakından takip ediyorum beklediğime değdi sonunda başarılarınız devamını dilerim 
Devir Dinçer
Devir Dinçer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Yerli soygun filmlerinde dijital teknoloji öğeleri hoşuma gitti,güldüren espri eksikliği hissedilse de başarılı aksiyon sahneleri bu eksikliği kapatıyor gibi.
HASANTOSUN HD
HASANTOSUN HD

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Kısa bir zaman içerisinde filme gitmeyi planlıyorum merkla bekledigim bir film şimdiden emegi geçen herkeze teşekkürler.
Onursenkal222
Onursenkal222

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir filim oyun cuları tüzel kurgu su güzel yöneticisi güzel filimi yani izleminize tafsiye ederim ben beyendim
Muhammed Yılmaz
Muhammed Yılmaz

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Filim cok güzeldi cok begendim sinema gününü canla bekliyorum fragman çok iyidi film heycan dolu aksiyon felan mükemmel
Gamze Acar
Gamze Acar

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Şimdiden merak ediyorum, böyle yapımlara ihtiyacımız var. Oyuncu kadrosu gayet güzel gözüküyor. Mutlaka gitmeyi düşünüyorum.