Soygun Oyunu: Büyük Vurgun
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Gerçekten etkileyici bir filme benziyor. Güzel bir yapım olduğunu düşünüyorum. Merakla bekliyorum.
Böyle oyuncuların olduğu bir filme gitmek için vizyon tarihini beklicaz artık :(
İzledim muhteşemdi oyuncu kadrosu olsun film in senaryo suna kadar çok güzeldi. Ailecek izledik çok güzel olmuş emeğinize sağlık ✨
Büyük bir heyecan ile bekliyoruz oyuncu kadrosu çok eğlenceli görünüyor kesinlikle gidilir buna .…..
Eğlenceli güzel görünüyor gitmeye değer bence merak ediyorum şimdiden baya filmi merakla bekliyoruzzz
Film cidden mükemmel macera aksiyon dolu bir film sevdiğim ünlüler'de başrolde film izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir film
Filmi çok merak ediyorum Kesinlikle gidilir böyle yapımcılar çok ihtiyacımız var dört gözle bekliyoruz
Oyuncu kadrosu süper izlemek için çok heycanlıyımm çok süper bir film çok sabırsızlanıyorum heycanlıyız
Fragman aşırı güzel merakla filimin yayinlanmasini bekliyorum.eglenceli görüyorüm filimi baya heycanlı
Çok iyi bir filmdi mutlaka gidilmeli.
Aksiyon sahneleri mükemmel! Kesinlikle gidilmesi gereken bir film olmuş.Oyuncu kadrosu zaten ef sa ne !
Film çok güzeldi. Cidden izlerken kendimi çok acayip hissettim. Filmin bence değişik bir yapısı var ve bu benim çok hoşuma gitti. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
Sabırsızlıkla Bekliyorum Çok Güzel Bir Film'e Benziyor Ve Ailecek Gidebileceğimiz Bir Film Olmuş ..
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
1:47