Soygun Oyunu: Büyük Vurgun

rena yılmaz
rena yılmaz

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Komedi polisiye yaziyor ama polisiye macera desek daha dogru olir gibi..filmin konusu olan ve kurulan oyun fena degil seyredilebilir emekte verilmis ancak komedi aramayin..ben komedei oldugunu fusunerek gitmistim benim icin hayal kirikligi oldu..vakit gecirmis oldum..
Ramazan Sezer
Ramazan Sezer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
fragmanı izledim Güzel bir film olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
kardelen bulamac
kardelen bulamac

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir Filme benziyor. Umarım düşüncelerimi yanıltmaz. Fragman efsane bir Film olduğunu düşündürüyor. Sabırsızlıkla izlemek istiyorum.
HASANTOSUN HD
HASANTOSUN HD

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Kısa bir zaman içerisinde filme gitmeyi planlıyorum merkla bekledigim bir film şimdiden emegi geçen herkeze teşekkürler.
Elif Ozer
Elif Ozer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Eğlenceli güzel görünüyo böyle yapımcılara çoook ihtiyacımızz varr,şimdiden merak ediyoruuumm 
hasret gok
hasret gok

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film içinde bazı hatalar var. Filmde bazı kısımlar oldukça güzel ve heyecanli fakat bazı kısımlar silik kalmış.
yusuf recepogulları
yusuf recepogulları

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Görsel efektleri çok iyi olmuş
Aksiyon sahneleri çoğu filmde olmayan bir şekilde başarılı olmuş
Filmi tavsiye ederim
Enes Sarıdogan
Enes Sarıdogan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir filme benziyor. En yakın zamanda gidip izlemeyi planlıyorum. Yapımcısına, yönetmenine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
onur kuriş
onur kuriş

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
bu film içinde sevdiğim iki insan var ve oynadıkları her filmi izlemişim bunuda yeni duydum hemen ilk fırsatta izlemek istiyodum izledim ve süperdi çok hoşuma gitti süper film idi
Devir Dinçer
Devir Dinçer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Yerli soygun filmlerinde dijital teknoloji öğeleri hoşuma gitti,güldüren espri eksikliği hissedilse de başarılı aksiyon sahneleri bu eksikliği kapatıyor gibi.
Oguz G
Oguz G

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok enteresan bi kurgusu var . Beğendim . Türk yapımı aksiyon filmi denince klişe filmlerden ötürü ilk başta kulağa komik geliyor. Ama film tadında
Havvanur İscan
Havvanur İscan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
çok başarılı olmuş uzun süredir bekliyorum ve yakından takip ediyorum beklediğime değdi sonunda başarılarınız devamını dilerim 
Eda İlayda
Eda İlayda

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
İzledim ve bayııılldıımmmmmmm kesinlikle izlemelisiniz emeği geçen herkesin emeğine sağlık gişesi bol olsun
Sevinç Tural
Sevinç Tural

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Haberdar olup takip ettigim bir filmdi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum akıcı ve güzel bir film 1 dakikasında bile sıkıldığımı hissetmedim
Hiranur Yegül
Hiranur Yegül

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten muhteşemdi böyle kaliteli yapımlara ihtiyacımız var emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.