Soygun Oyunu: Büyük Vurgun

Erkan gökhan Kılıç
Erkan gökhan Kılıç

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
5 para etmez gittiğime gideceğime bin pişman oldum siz olmayın arkadaşlar. Söve söve günaha girdim sizin yüzünüzden resmen rezalet .kurgular karmasalar berbat ötesi bir film asla önermem
Edaq Demir
Edaq Demir

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Harika bir film kesinlikle herkese tavsiye ediyorum izlenmeye değer emeği geçen herkese teşekkürler
Muhammet Ali Ünlü
Muhammet Ali Ünlü

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Birazdan izleyeceğim , çok güzel olduğunu düşünüyorum , çok tebrik ediyorum emeği geçenleri
Elinize emeğinize sağlık senaryo mükemmel 
YAVUZ ŞİMŞEK
YAVUZ ŞİMŞEK

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film güzel olmuş sinema gününü iple çekiyorum merak ediyorum fragmanı izleyince heyecan geldi merakla bekliyorum
hasret gok
hasret gok

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film içinde bazı hatalar var. Filmde bazı kısımlar oldukça güzel ve heyecanli fakat bazı kısımlar silik kalmış.
Ersin Solhan
Ersin Solhan

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Dijital Soygun merakla bekliyorum büyük soygun cok iyi bir filme benziyor yapımcılarına çok teşekkür ediyoruz
MERT ŞİMŞEK
MERT ŞİMŞEK

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film on numara olmuş emeğine sağlık ailecek fragmanı çok beğendik herşey var film'de cidden sinema'da izlemek için can atıyorum
Hiranur Yegül
Hiranur Yegül

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten muhteşemdi böyle kaliteli yapımlara ihtiyacımız var emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Sevinç Tural
Sevinç Tural

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Haberdar olup takip ettigim bir filmdi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum akıcı ve güzel bir film 1 dakikasında bile sıkıldığımı hissetmedim
Oguz G
Oguz G

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok enteresan bi kurgusu var . Beğendim . Türk yapımı aksiyon filmi denince klişe filmlerden ötürü ilk başta kulağa komik geliyor. Ama film tadında
yusuf recepogulları
yusuf recepogulları

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Görsel efektleri çok iyi olmuş
Aksiyon sahneleri çoğu filmde olmayan bir şekilde başarılı olmuş
Filmi tavsiye ederim
Elif Ozer
Elif Ozer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Eğlenceli güzel görünüyo böyle yapımcılara çoook ihtiyacımızz varr,şimdiden merak ediyoruuumm 
Ramazan Sezer
Ramazan Sezer

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
fragmanı izledim Güzel bir film olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
kardelen bulamac
kardelen bulamac

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir Filme benziyor. Umarım düşüncelerimi yanıltmaz. Fragman efsane bir Film olduğunu düşündürüyor. Sabırsızlıkla izlemek istiyorum.
DCDZ- Kapışmalı oyunlar
DCDZ- Kapışmalı oyunlar

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir filim fragman fena değildi yöneticisi güzel. Oyuncular başarılı bir şekilde oynamakta ben filmi fena bulmadım izlemenizi tavsiye ederim.