Joker: İkili Delilik

ERHAN HÜLAGÜ
ERHAN HÜLAGÜ

10 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Filmi izlerken ,1. Bölümü yazan yönetmen öldü ,ve senaryoyu Lady Gaga yazdı diye düşündüm.
Bir önceki film ciddi , güzel bir senaryo , harika oyunculuklar ve muhteşem finali ile vavvv dedirtti , filmden sonra bir süre , etkisinden kurtulamadım.
2. bölümü heyecan ile bekledim ve sinemaya gittim, izledikçe şok şok , Lady Gaga nın saçma kıyafetleri gibi
saçma bir film , müzikal film ,berbat bir konu ,sıkıcı bir akış ve kötü senaryo ..
Lady Gaga hayranı olsam ve şarkılarını dinlemek istesem , bu film bana güzel gelebilirdi ama bu Joker filmi ..
Batman ve Joker ,Batman , Joker 1 e de Joker başlangıcı dersek , bu seriye yakışmayan bir film diye bilirim.
Düşündüm , joker hapisten kaçacak , kendi örgütünü kurup şehri yerle bir edecek ,yanına da sevgilisi Lady i alacak ,
nerde Baştan sona akıl hastanesi , mahkeme salonunda şarkı söyleyip durdular ,Bir ara ciddi bir Roportaj veriyordu , orda bile şarkı söylemeye başladı , ikide bir müzikal hayallere girip durdular , finali bile hayal kırıklığı idi ...
Joker 1 i sevdi iseniz aklınız da güzel kalmasını istiyorsanız sakın bu filmi izlemeyin derim.
Nihat Murt (Deniz Sevdalısı)
Nihat Murt (Deniz Sevdalısı)

8 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Joker'e ihanet gibi bir yapım olmuş, hiç bir patolojisine inimemiş. Jaquin Phoenix neden oynamayı red etmemiş anlamadım.
Esmanur Bulut
Esmanur Bulut

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten gitmeden önce çok heyecanlıydım 1 i seyretmiş biri olarak ama 2 Tam bir rezillikti çıkıp gitmeyi de düşündüm diğer yorumlara katılıyorum düşüncem gidilmemeli pişman oldum
Izzet olçum
Izzet olçum

20 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İlk filminden sonra 2cinin vizyona girmesi beni çok heyecanlandırmıştı,ama gitmeden okuduğum tüm eleştirilerin nerdeyse tamamı olumsuz olmasına rağmen,belki beklentiler farklıdır birazda önyargı olabilir ben bu filmi çok beğeneceğim eminim diye gittim ama tam bir fiyasko.Phoenix ile Joker karakterini ilk filmde o kadar özdeştirmişken,2 cide şoke oldum.Kopuk bir senaryo,mesaj ve ana fikir vermeyen müzik ve şarkıyla doldurulmuş gereksiz sahneler,güya aşk teması konacak diye Gaga yla sahneleri doldurmalar,ki bence bu filmde Lady Gaga hiç olmamış,üstelik bu kadar kuvvetli bir karakter olan Joker ilk filminde nasıl yeterlinin çok üstünde baskın kişilikse,devam filminde silik ve onu doldurmak için konser tadında bir yapım.bir kaç sahnesinde bak buralar olmuş dedirtsede,,son sahnelerdeki telefonla konuşurken eğer gidersen şarkısının sözleri ,oradaki verdiği duygu filmi kurtarmaya yetmedi.merak edenler gidebilir ama hafızada kalan hiçbir şey yok filimden sonra maalesef.
hüseyin behzadi
hüseyin behzadi

7 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Çok çok kötü olmuş sürekli müzik uykum geldi izlerken konusu ne filmin neyi anlatmaya çalışıyor inanın zerre anlamadım filmde konu yok gibiydi anlamsız yerde aptalca şarkı söylemeleri beni deli etti küfür etmeden duramadım ilk film müthişken ikinci filmi bu kadar berbat beklemezdim filme dair tüm meraklarım boşa çıktı İNANILMAZ BİR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM boş yere para harcanan bir film
Anıl Bıyıklı
Anıl Bıyıklı

6 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Evet ilk filme göre daha yavaş bir filmdi. Ama farklı bir gözden Jokeri görmek benim hoşuma gitti. Lady Gaga gerçekten müthiş bir oyunculuk performansı göstermişti. Müzikal olmasaydı çok daha keyifli bir film olurdu bence de ama yapım bunu uygun görmüş... Gaga ve Phoenix arasında olan uyuma bayıldım. Film gayet güzeldi. Daha iyi olabilir miydi? Şüphesiz evet.
Kaan Kocadag
Kaan Kocadag

6 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Bu filme puanım 1 filimdeki müzik sahnelerini kaldırssk filim 30 dk düşer resem filim de bişey antılamdı gibi filim sadece joker üstünden yürümemiş Harleyquin çok kötü yansıtılmış
Selim Sabri Sever
Selim Sabri Sever

8 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca belki de izlediğim en berbat film. 1. Filmi gayet güzeldi fakat bu tamamen zaman kaybı. Resmen Gaga'nın üzerine yapılmış gibi. Sadece şarkı, şarkı ve şarkı.. kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Seco_K
Seco_K

8 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Filmin müzik kısımlarını geçe geçe film bitti rezalet ötesi vaktimize yazık oldu... Böyle bir film nasıl kötü olur hala şaşırıyorum. Resmen batirmak için elinden gelen herşeyi yapmışlar
Kübra Ankra
Kübra Ankra

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Vaktinizin tek bir saniyesi bile kıymetli ile gitmeyin kimseyi de göndermeyin bu filme. Korkunç ötesi. Tabi sadece müzik dinlemek istiyorsanız da gidebilirsiniz.
Emir Kutlu
Emir Kutlu

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Joker ismi kullanılarak ancak bu kadar kötü bir film yapılabilir.İlk yarısında gitse miydik diye düşündük sonra gitmediğimize de çok pişman olduk kahve içip bir yerlerde oturmak daha iyi olurdu...Müzikal film seyretmeye gitmiş gibi olduk ve çok sıkıcıydı.
Fatih Danaca
Fatih Danaca

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçen herkesin ak filmin yarısı müzik ile geçiyor sakın izlemeyin pişman olursunuz hayatımda izledigim en igrenc film
Leıvındıa x38
Leıvındıa x38

19 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İlk filmde dramatik sahnelerle dolu güzel bir film izledik. İkinciyi büyük bir beklentiyle izlerken filmin son sahnelerine doğru izlemeyi bıraktım ve salondan çıktım.
Film müzikten oluşuyor, her sahne müzik. Gerçekten koskoca Joker'i pasif psikopat ve sıkıcı bir adama çevirdiğiniz için teşekkürler.
Erdim Cakmak
Erdim Cakmak

9 Aralık 2024 tarihinde eklendi
sürekli bir şey olsun diye beklediğin ve hiçbir şey olmayan film. sürekli şarkı müzik son bir saati izlemedim daha doğrusu dayanamadım izleyemedim.
feci kötüydü. tam bir şey olacak diye ümitleniyorsun film hareketlenecek sanıyorsun bir bakmışsın şarkı söylüyorlar. belki son bir saat kurtarır bilemiyorum. ben dayanamadım. dayanabilen belki bir şeyler izlemiştir.
Srmnkyt
Srmnkyt

3 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Lady Gaga kendi reklamini yapmis resmen.. Ben ne izledim hala anlamaya calisiyorum.. Muzikal Joker olmus.. Joker ahh Joker olmadi bu sefer...