bu nasıl bir final joker arabayla kaçmış mahkemeden neden gizlenmiyor niye takipcileriyle toplanmıyor da koşarak harley in yanına gidiyor zekası bu mu koskoca jokerin. bu final dediğim şekilde bitse 3. filime kapı aralamış olacaklardı. resmen b*k yoluna gitti. spoiler:
Keşke ne ben bu filmi görseydim ne bu film benim karşıma çıksaydı. Batman ile zaten alakası yok bir önceki filmlede kıyaslanamaz. Tamamen hayal kırıklığı, hayatımda ilk defa bir filme yorum yazıyorum. Sırf başkalarıda yanmasın diye üye olup bu yorumu buraya ekliyorum. İzlemeyin, izlemeyi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız bari sonuna kadar izlemeyin yazık...
İnsanlığa ve deliliğe övgü şeklinde incelenmesi gereken bir film. Normal dediğimiz insanlar mı normal yoksa psikopat dediğimiz insanlar mı normal izleyin görün.
Aslında film ona yapılacak yorumları önceden tahmin etmiş. Eleştirenlerin çoğu 2. Filmde Joker'i beklemiş. Ama göremeyince çıldırıp kötülemişler. böyle bir karakteri anlatan film kesinlikle müzikal olmamalı. Müzikal olması filmi bitirmiş. Bence lady gaga mı ne boksa o olmasa,farklı biri olsa ve müzikal olmasa güzel film. spoiler: