Joker: İkili Delilik

Under Emir
Under Emir

22 Ekim 2024 tarihinde eklendi
1. filmi nefessiz izlemiştim bunu da telefonla uğraşarak izledim sırf emeğe saygıdan salonu terk etmedim kesinlikle zaman kaybı kaçak siteler bile yayınlamak için uğraşmasın teşekkürler.
Izzet olçum
Izzet olçum

20 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İlk filminden sonra 2cinin vizyona girmesi beni çok heyecanlandırmıştı,ama gitmeden okuduğum tüm eleştirilerin nerdeyse tamamı olumsuz olmasına rağmen,belki beklentiler farklıdır birazda önyargı olabilir ben bu filmi çok beğeneceğim eminim diye gittim ama tam bir fiyasko.Phoenix ile Joker karakterini ilk filmde o kadar özdeştirmişken,2 cide şoke oldum.Kopuk bir senaryo,mesaj ve ana fikir vermeyen müzik ve şarkıyla doldurulmuş gereksiz sahneler,güya aşk teması konacak diye Gaga yla sahneleri doldurmalar,ki bence bu filmde Lady Gaga hiç olmamış,üstelik bu kadar kuvvetli bir karakter olan Joker ilk filminde nasıl yeterlinin çok üstünde baskın kişilikse,devam filminde silik ve onu doldurmak için konser tadında bir yapım.bir kaç sahnesinde bak buralar olmuş dedirtsede,,son sahnelerdeki telefonla konuşurken eğer gidersen şarkısının sözleri ,oradaki verdiği duygu filmi kurtarmaya yetmedi.merak edenler gidebilir ama hafızada kalan hiçbir şey yok filimden sonra maalesef.
İsmail Şensoy
İsmail Şensoy

20 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Hindistan filmlerinde bile bu kadar müzik yok ,saçma sapan insanı yoran mide bulandırıcı bir senaryo bence gidin ve izleyin ve bir filmin ne kadar kötü olabileceğini görün
Leıvındıa x38
Leıvındıa x38

19 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İlk filmde dramatik sahnelerle dolu güzel bir film izledik. İkinciyi büyük bir beklentiyle izlerken filmin son sahnelerine doğru izlemeyi bıraktım ve salondan çıktım.
Film müzikten oluşuyor, her sahne müzik. Gerçekten koskoca Joker'i pasif psikopat ve sıkıcı bir adama çevirdiğiniz için teşekkürler.
Merve Çelik
Merve Çelik

18 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Lady Gaga resmen konser versin diye çekilmiş,kötü ötesi bir filmdi. Sürekli "bir dağğğğ inşa edeceğizzz" şarkısından fenalık geldi resmen.200 TL verip,değerli paranızı asla harcamayın,korkunçtu !!!
Ahmet burak Deniz
Ahmet burak Deniz

14 Ekim 2024 tarihinde eklendi
bu nasıl bir final joker arabayla kaçmış mahkemeden neden gizlenmiyor niye takipcileriyle toplanmıyor da koşarak harley in yanına gidiyor zekası bu mu koskoca jokerin. bu final dediğim şekilde bitse 3. filime kapı aralamış olacaklardı. resmen b*k yoluna gitti.
spoiler:
Herifinbiri
Herifinbiri

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli

OYUN KRALI
OYUN KRALI

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlemedim film yoktur neredeyse her türlü filmi izlerim ve hayatımda gördüğüm en kötü filmdi çok merak ediyorsanız internete düşmesini bekleyin sinemada izlenmez para ve zaman kaybı
Mehmed Akif
Mehmed Akif

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Jokerin ilk filmini izlemiş biri olarak joker 2 tam bir hayal kırıklığı filmin yarısı müzikal yarısı cezaevi başka bir şey yok ..
King Ve sen
King Ve sen

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Sakın gitmeyin 5 para etmez verdiğim parayı geri istesem kim verecek falan filan müzikal ağırlıklı
Figen GÜDER
Figen GÜDER

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Filmin 1 ile alakası yok , sadece şarkı dinliyorsunuz konusuz, zaman kaybı gitmeyin berbat filmdi :///
Mercan Kaya
Mercan Kaya

13 Ekim 2024 tarihinde eklendi
O kadar kötüydü ki anlatamam gitmeyin paranıza yazık zamanınıza yazık şu zamana kadar izlediğim en kötü film olabilir ilk filmi çok güzeldi bunuda çok uzun zamandır bekliyordum fakat yazık gerçekten
ERHAN HÜLAGÜ
ERHAN HÜLAGÜ

10 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Filmi izlerken ,1. Bölümü yazan yönetmen öldü ,ve senaryoyu Lady Gaga yazdı diye düşündüm.
Bir önceki film ciddi , güzel bir senaryo , harika oyunculuklar ve muhteşem finali ile vavvv dedirtti , filmden sonra bir süre , etkisinden kurtulamadım.
2. bölümü heyecan ile bekledim ve sinemaya gittim, izledikçe şok şok , Lady Gaga nın saçma kıyafetleri gibi
saçma bir film , müzikal film ,berbat bir konu ,sıkıcı bir akış ve kötü senaryo ..
Lady Gaga hayranı olsam ve şarkılarını dinlemek istesem , bu film bana güzel gelebilirdi ama bu Joker filmi ..
Batman ve Joker ,Batman , Joker 1 e de Joker başlangıcı dersek , bu seriye yakışmayan bir film diye bilirim.
Düşündüm , joker hapisten kaçacak , kendi örgütünü kurup şehri yerle bir edecek ,yanına da sevgilisi Lady i alacak ,
nerde Baştan sona akıl hastanesi , mahkeme salonunda şarkı söyleyip durdular ,Bir ara ciddi bir Roportaj veriyordu , orda bile şarkı söylemeye başladı , ikide bir müzikal hayallere girip durdular , finali bile hayal kırıklığı idi ...
Joker 1 i sevdi iseniz aklınız da güzel kalmasını istiyorsanız sakın bu filmi izlemeyin derim.
Fatih Danaca
Fatih Danaca

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçen herkesin ak filmin yarısı müzik ile geçiyor sakın izlemeyin pişman olursunuz hayatımda izledigim en igrenc film
Emir Kutlu
Emir Kutlu

9 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Joker ismi kullanılarak ancak bu kadar kötü bir film yapılabilir.İlk yarısında gitse miydik diye düşündük sonra gitmediğimize de çok pişman olduk kahve içip bir yerlerde oturmak daha iyi olurdu...Müzikal film seyretmeye gitmiş gibi olduk ve çok sıkıcıydı.