Bayi Toplantısı
2,7

Yakup Guzel
Yakup Guzel

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
Ayrılan zamana yazık bi oyunculuklar hiç yeterli gelmedi böyle filmlerin gişede önde olması daha hayret verici salonda sadece 2 çocuk esprilere güldü biz de onlarla güldük :)
Süleyman Bozoğlan
Süleyman Bozoğlan

5 Mart 2020 tarihinde eklendi
Vasat, komik te değil hatta sıkıcı, olsun diye yapılmış, film bitsin diye bekliyorsunuz, tol arkadaşımdan sonra büyük başarısızlık, film bitmek üzere bitse de çıksam diyoruz.
Ahmet saglik
Ahmet saglik

5 Mart 2020 tarihinde eklendi
Yani gerçekten ben gittim gittigime pißman oldum bu komedi filmi bu kadar mı kötü olur.Boşa zaman kaybı.
Raşit Gökmen
Raşit Gökmen

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Türkiyede cekilmis en sacma film yorumları dikkate almadım cok, ben ettim siz etmeyin yarisinda cikip baska filme girdim. Üzerine para verseler izlemeyin o derece
Filiz Erdem
Filiz Erdem

2 Mart 2020 tarihinde eklendi
Çok kötüydü. İbrahim büyükak en kötü filmiydi çok sıkıldık. Berbattı. Tam bir hayal kırıklığı. Senaryo basit espriler basit oyunculuk kötü.
Murad Demirkesenler
Murad Demirkesenler

2 Mart 2020 tarihinde eklendi
Berbat. Ayrıca Kuran ayetleri ile bir bölümde dalga geçilmiş.Hemen düzeltilmeli... İyyakena büdü ve iyyakena nestain espiri konusu olamaz. Namaz da keza öyle... Kınıyorum...
Fidan M
Fidan M

2 Mart 2020 tarihinde eklendi
Zaman kaybı.. gülünecek tek bir yer bile yok. . Beklentiyi %1 bile karşılamadı. Yazık olmuş. Gitmeyin paranız yazık!!
Huseyin Boglu
Huseyin Boglu

29 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin. Halka komedi filmi diye sunulan hakaret niteliğinde bir film. Onur buldu ve Doğu demirkola böyle bir filmde oynamayı yakıştıramadım. Halk sizi seviyor diye böyle saçma filmlerde oynamanız yakışmadı. Paramıza yazık, zaman kaybı.
serdar kapitan
serdar kapitan

29 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Baba parasından sonra bir hayal kırıklığı daha!!. İsim olarak ne anlarsınız, hotele gelmiş tiplerin başından geçen komik olaylar değil mi? Filmin ismi ile konusunun alakası yok, espiri seviyesi yerlerde. İşlenen konunun sonu da o kadar basit sonuçlanıyor ki bu da sinir bozucu. Sonuç olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kübra Özbek
Kübra Özbek

29 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kadroyu görünce güzel sandık. Sevgilimle gidelim dedik ama hata yapmışız o kadar paraya değmicek Bi filmmiş. Sevginiz asla gitmeyin önermiyorum paranıza yazık
Sercan Aydın
Sercan Aydın

27 Şubat 2020 tarihinde eklendi
1. Yarıyı zor ettim bitsede cıksam dıye mıllet rahatsız olmasın dıye bekledım onuda yoksa 15. Dakıkada cıkıp gıdıcektım bukadar basit ve vasat bır fılm olamaz harcanan paralara yazık
Abdullah Çiçekoğlu
Abdullah Çiçekoğlu

25 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Paranın boşa gitmesi çok önemli değil. Son yıllarda izlediğim filmlerden en kötüsü kız arkadaşımla gittiğim salondan utanarak 25. Dk çıktık. Gitmeyin.
meyra akşak
meyra akşak

24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
BU KADRO İLE BU KADAR BERBAT BİR FİLM OLAMAZ ,KÜFÜR VAR ,SAPIKLIK VAR ,BEL AŞAĞADA VURMALAR VAR TAM BİR REZALET ,SAYGILI ,EFENDİ ve DİNDAR İNSANLAR BU FİLME GİDERLERSE ÇOK PİŞMAN OLURLAR ,BEN DE SONRA YOĞRUMLARINI OKUDUM ,KEŞKE OKUSAYDIM GİTMEZDIM ,NEDEN TÜRKİYE DE BUKADAR ADİ VE REZİL FİLMLER ÇEKİLİYOR ,ÇOCUKLA GİTTIM PİŞMAN OLDUĞUM ,YARI ÇİPLAK KARILAR KOYDUĞLAR ,DANSÖZ FALAN ,NEDEN ÇOK MERAK EDİYORUM BU SAPIKLIK DE NEDİR YA ,İYİ AKŞAMLAR
Oğuzhan Kılıç
Oğuzhan Kılıç

24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Arkadaşlar tavsiye etmem. Film boyunca gülmeyi bırakın tebessüm bile edemezsiniz. Ayrıca senaryo çok basit ve vasat. Heyecan,sürükleyicilik,merak, ya da sizi şaşırtacak herhangi bir olay yok. Vakit kaybı boyle bi oyuncu ekibine bu filmi yakıştıramadım.
yavuz yıldız
yavuz yıldız

24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok Yazık.. Sinemada dikkat ettim tek gülünen yerler küfürlerdi.. Boşa zaman kaybı ve para..kadro çok yetersiz.. Espriler berbat