Bayi Toplantısı
2,7

Selda Kavrazlı
Selda Kavrazlı

28 Eylül 2020 tarihinde eklendi
İbrahim Büyükak ince esprilere sahip birisi genel olarak ama filme bunu yansıtamamış. Netflix’e düştüğü zaman boş vaktimde izledim 4-5 kere kapamak istedim filmi ama sonuna kadar sıkıla sıkıla devam ettim. Konu kötü, şiveyle komedi yapılmaya çalışılmış o da olmamış, espriler çok vasat hiç İ. Büyükak’lık değil gibi sanki.. Neyse filmin sonunda 6 ay sonrasında mutlu sahneleri veriyorlar, tek sevdiğim sahne oydu seçmek gerekirse..
Arda Doğan
Arda Doğan

6 Eylül 2020 tarihinde eklendi
senaryoyu bir ilkokul öğrencisi yazmış gibiydi tekrarlanan şakalar ve şive komedileri izlemenizi önermem
Zelihadonmezatas
Zelihadonmezatas

28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA, ESPRİLER ÇOK KALİTESİZ. VERİLEN PARAYA YAZIK AÇIN GÜLDÜR GÜLDÜR İZLEYİN ÇOK DAHA FAZLA GÜLERSİNİZZZZ
Sarp Baran
Sarp Baran

28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Şiveyle komedi olmaz. Doğu Demirkol bizi şiveyle güldürmeye çalışmış fakat ben onun oyunculuğunu, komedisini çok beğenemedim malesef. Filmin bazı gereksiz sahneleri ve gereksiz komedilerini var. Yani filmin 30 - 40 dakikası gerçekten gereksiz. 3.5/10
Arzu Sınmaz
Arzu Sınmaz

24 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Netfilix 'de izledim ve beğenmedim. Doğu Demirkol' un oyunculuğunu hiç beğenmedim, İbrahim Büyükak ve Onur Buldu olmasa hiç izlemezdim. Para verip sinemada izleseydim verdiğim paraya üzülürdüm... Çağlar Çorumlu olup Uğur Bilgin' in rolü daha çok olsaydı eminim bol kahkahalı olurdu.
Abdulkadir KOÇHAN
Abdulkadir KOÇHAN

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Paranızı ziyan etmeyin gülünecek tek bir yer bile yoktu o kadar kötü. Arkadaşla gittin tek güzel olan patlamış mısırdı.
Cagdascimen12
Cagdascimen12

18 Mart 2020 tarihinde eklendi
bence çok guzel bir film sadece küfürü çoktu okadar gerisi çok can sıkıcıydıne saçma birdaha türk komedisine gitmeyecem okadar american filmleri daha guzel geliyor
Umit K.
Umit K.

17 Mart 2020 tarihinde eklendi
Fragmanından komik olmadığı para kazanmak için yapıldığı niteliğe önem verilmeyen bir film. Türk komedyası yerlerde sürünüyor, sürekli olarak basit düzeyde film çıkıyor piyasaya.
Erdoganbusra
Erdoganbusra

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
Beklentinin altında kalan bir filmdi bence. Komedi filminde salondan kahkaha seslerinin gelmemesi çok üzücü. Ayrıca namaz kılan !!! birinin böyle konu edilmesi ve namazın küçük gösterilmesi de hiç olmadı.
M Cnt7
M Cnt7

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
Berbat paranıza yazık bu kadar berbat olacağını tahmin edemezdim tamamen paramızı cebimizden almak için yapılmış bi film film bile değil başka bi şey
Fatma Gökmen
Fatma Gökmen

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
Cok kotu bir film ,
Kadının bu kadar aşağılandığı bel altı espirileri bu kadar berbat yapıldığı başka bir flim izlemedim ..igrenc ötesi
Merva K.
Merva K.

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
Allah aşkına buna güzel puan verilir mi bu iğrenç filme tam anlamı ile berbat ötesi idi paranıza yazık komik değil
Şafak Aliş
Şafak Aliş

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
6 mart cuma günü gittim umutluydum hüsran çıktı ilk molada çıktık 50 tl verdigim parada haram olsun insanları enayi yerine koymaktır senaryo leş oyunculuk konu okadar şaçma vasatki sadece para kazanılmak için yapılmış bir film burdan güzel bulan arkadaşlarıda hayretle görmüş oldum beni fikrim zaman kaybı arkadaşlar gitmeyin derim
Alper Yavuz Cesur
Alper Yavuz Cesur

5 Mart 2020 tarihinde eklendi
Film tam bir hayal kırıklığı...
Olumsuz yorumları okudum inanmadım ve filme gittim inanin çok pismanım... Faydasi olur diye yorum yazmak istedim.
Abeytar
Abeytar

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Kötü bir film olmuş. Çok güzel hareketler bunlar skeçlerinin toplamı gibi. Güzel başlayıp, saçma devam edip, sonun getirmeden filmi bitirdiler. Espriler orjinal değil. Ailece gitmiştik ama verdiğimiz paraya yazık oldu. Keşke Eltilerin Savaşı'na gitseydik...