Selda Kavrazlı
28 Eylül 2020 tarihinde eklendi
İbrahim Büyükak ince esprilere sahip birisi genel olarak ama filme bunu yansıtamamış. Netflix’e düştüğü zaman boş vaktimde izledim 4-5 kere kapamak istedim filmi ama sonuna kadar sıkıla sıkıla devam ettim. Konu kötü, şiveyle komedi yapılmaya çalışılmış o da olmamış, espriler çok vasat hiç İ. Büyükak’lık değil gibi sanki.. Neyse filmin sonunda 6 ay sonrasında mutlu sahneleri veriyorlar, tek sevdiğim sahne oydu seçmek gerekirse..
Şiveyle komedi olmaz. Doğu Demirkol bizi şiveyle güldürmeye çalışmış fakat ben onun oyunculuğunu, komedisini çok beğenemedim malesef. Filmin bazı gereksiz sahneleri ve gereksiz komedilerini var. Yani filmin 30 - 40 dakikası gerçekten gereksiz. 3.5/10
Netfilix 'de izledim ve beğenmedim. Doğu Demirkol' un oyunculuğunu hiç beğenmedim, İbrahim Büyükak ve Onur Buldu olmasa hiç izlemezdim. Para verip sinemada izleseydim verdiğim paraya üzülürdüm... Çağlar Çorumlu olup Uğur Bilgin' in rolü daha çok olsaydı eminim bol kahkahalı olurdu.
bence çok guzel bir film sadece küfürü çoktu okadar gerisi çok can sıkıcıydıne saçma birdaha türk komedisine gitmeyecem okadar american filmleri daha guzel geliyor
Fragmanından komik olmadığı para kazanmak için yapıldığı niteliğe önem verilmeyen bir film. Türk komedyası yerlerde sürünüyor, sürekli olarak basit düzeyde film çıkıyor piyasaya.
Beklentinin altında kalan bir filmdi bence. Komedi filminde salondan kahkaha seslerinin gelmemesi çok üzücü. Ayrıca namaz kılan !!! birinin böyle konu edilmesi ve namazın küçük gösterilmesi de hiç olmadı.
6 mart cuma günü gittim umutluydum hüsran çıktı ilk molada çıktık 50 tl verdigim parada haram olsun insanları enayi yerine koymaktır senaryo leş oyunculuk konu okadar şaçma vasatki sadece para kazanılmak için yapılmış bir film burdan güzel bulan arkadaşlarıda hayretle görmüş oldum beni fikrim zaman kaybı arkadaşlar gitmeyin derim
Kötü bir film olmuş. Çok güzel hareketler bunlar skeçlerinin toplamı gibi. Güzel başlayıp, saçma devam edip, sonun getirmeden filmi bitirdiler. Espriler orjinal değil. Ailece gitmiştik ama verdiğimiz paraya yazık oldu. Keşke Eltilerin Savaşı'na gitseydik...