En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Mert H
Takipçi
1.646 değerlendirmeler
Takip Et!
2,0
28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuklar fena değil fakat senaryonun içeriğinde mantık hataları insanın direkt gözüne sokuluyor. Aynı esprinin tekrar tekrar yapılmasının komik olmadığını bir arkadaş ortamında bile deneyimleseniz anlayabilirsiniz. Üç ayrı özel ve üç ayrı yöreden üç farklı karakteri bir araya getirip benzeri yapılmayan bir film tarzında çalışılması da tebrik edilesi. Yetersiz ama vasat değil.
Şiveyle komedi olmaz. Doğu Demirkol bizi şiveyle güldürmeye çalışmış fakat ben onun oyunculuğunu, komedisini çok beğenemedim malesef. Filmin bazı gereksiz sahneleri ve gereksiz komedilerini var. Yani filmin 30 - 40 dakikası gerçekten gereksiz. 3.5/10
Bu harika üçlüden kötü bir komedi çıkması imkansızdı.Harika bir komedi. filmi olmuş. Bana göre "Aile Arasında" filminden sonraki yapılmış en iyi komedi filmi bayitoplantısı .Emegi geçenlerin eline sağlık. 5 uzerinden 5 puanim
Ben güldüm, eğlendim ve ciddi manada çok beğendim . Doğu Demirkol yükselen bir genç yıldız ileride çok sevilecek . Bu filmde oynayan tüm oyuncular çok başarılıydı , tebrikler gişeniz bol olsun :)
Herkesin dediği gibi beklenti çok yüksekteydi fakat beklentiyi gerçek anlamda karşılayamadı. Filmde fark ettiğim eksiklerden bir kaçı şöyleydi,espriler daha öncesinden fark edilebilir espriydi, İbrahim yazarken gerçekten eğkenmiş olsa gerek çünkü bu espriler sadece arkadaş ortamında 3 4 kişilik samimi olan ortamda gülünecek espriler, eğer film 2020 de değilde 2010da çıksaydı gerçekten dönemin komedi filmi olabilirdi çünkü o zamana kadar 10 senelik bölümde bu esprileri çok kez duyduk Oyuncuların performanslarına sözüm yok orta seviyede sayılabilir ama Doğu Demirkol olmasa gerçekten filmde gülünecek yer sayısı bir elin parmağını geçmezdi, e var ama ona rağmen 2 elin parmağını geçmiyor. Malesef İbrahim bu sefer olmamış.
Kötünün iyisi. Toplasan on kere güldüm sanırım. İlk kısım sadece şarkı ve dansla geçti abartısız. Konuya ikinci kısımda geçildi o da eh işte. Gidilir mi? Evet ama kişi başı 25 lira sinema parası verince insan daha iyi bişeyler izlemek istiyor.
doğu demirkol diyorum. 3 dk lik bir sahneden ağzıni açmadı tek kelime etmedi Mimikleriyle tavırlariýla tüm salonu güldürdü. Film sinema tarihine filan girmez doğu olmasa izlemeye bile değmez. Gitiiğime pişmanmıyım değilim gayetbgüzel vakit geçirdim. Olumsuz yorumlar bekletiden ötürü benim beklentim gülmekti güldüm..
Tüm salon 2 seans boyunca güldü.Buradaki arkadaşlar acımasızca davranmış ama beyfendiler yabancı filmlerde bu kadar standartı yüksek değiller.Komedi filminin amacı güldürmektir ve evet ARKADAŞIM bu film bunu başardı.Tiplemeleriyle baştan başardığı belliydi.Ama bu arkadaşlarımızın standartları hiç bir yerde bitmez kendi mallarını beğenmezler bunları TAKMAYIN.Tek negatif eleştrim diğer türk filmlerindede olan dramatikleştirme olayı buna gerek yoktu.Puanım 8
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.