Mert H
1.646 değerlendirmeler
28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Oyunculuklar fena değil fakat senaryonun içeriğinde mantık hataları insanın direkt gözüne sokuluyor. Aynı esprinin tekrar tekrar yapılmasının komik olmadığını bir arkadaş ortamında bile deneyimleseniz anlayabilirsiniz. Üç ayrı özel ve üç ayrı yöreden üç farklı karakteri bir araya getirip benzeri yapılmayan bir film tarzında çalışılması da tebrik edilesi. Yetersiz ama vasat değil.
Şiveyle komedi olmaz. Doğu Demirkol bizi şiveyle güldürmeye çalışmış fakat ben onun oyunculuğunu, komedisini çok beğenemedim malesef. Filmin bazı gereksiz sahneleri ve gereksiz komedilerini var. Yani filmin 30 - 40 dakikası gerçekten gereksiz. 3.5/10
Sinemaya sadece gülmek için gidiyorsanız, gidebilirsiniz. Biz bayağı güldük. Ama çokta büyük bir beklentiye girmeyin. Yakında zaten televizyona izleyebilirsiniz. Soygun kısımları biraz zorlamaydı.
Ne desem bilemedim. Konu itibariyle ailenin, dostluğun önemine vurgu yaptı. Komedi bazında bekleneni veremedi. Bi kaç sahne dışında güldürmedi. Biraz baside indirgenmiş gibime geldi. Özet olarak izlemeseniz de bişy kaybetmezsiniz. 2.5/5 anca
Bu harika üçlüden kötü bir komedi çıkması imkansızdı.Harika bir komedi. filmi olmuş. Bana göre "Aile Arasında" filminden sonraki yapılmış en iyi komedi filmi bayitoplantısı .Emegi geçenlerin eline sağlık. 5 uzerinden 5 puanim
Senaryo iyi değil, boşluklar ve hatalarla dolu. Yani şu filmleri yaparken azıcık gerçekçi olsalar o kadar da fena olmaz. Biraz komik, çok az eğlendiren ama izlemeyince hiçbir şey kaybetmeyeceğiniz hatta izlemeyince zamanınızın size kalacağı bir film.
Ben güldüm, eğlendim ve ciddi manada çok beğendim . Doğu Demirkol yükselen bir genç yıldız ileride çok sevilecek . Bu filmde oynayan tüm oyuncular çok başarılıydı , tebrikler gişeniz bol olsun :)
Gayet gülmeli eğlenmeli bir film olmuş.Oyunculuklar çok iyi. Onur Buldu döktürmüş İbrahim Büyükak’a aklı başında az daha ciddi rol cuk oturmuş.Adamı dramada oynarken görsem abes durmaz. Emeklerine sağlık bol kahkahalarla izledik
Komedi filmde çok fazla drama sahnesi var tam komedi başlıyor diyorum hoop duraksıyor dram. Hikaye süper oyuncular çok iyi ama sadece komik olması için uğraşılmış. hiç memleket şiveleri yok. Film akıcı ilerlemiyor. Birkaç sahneyi fragmanda ekleyelim insanalrın merakından gişeyi patlatırız hasılat yaparız tarzı bişey olmuş. Bu akşam gittim ama bu ekipten beklediğim performans bu olamazdı...
Eşimle izledik. Çok beğendik ve çok güldük. Tavsiye ederim. Baba parası filminden sonra birdaha türk filmi izlemem diyordum ama iyiki gitmişim. Tavsiye ederim.
Bugün izledim. Çok güldük çok eğlendik. Espriler harikaydı.Filmde çok başarılıydı.Yorumda yazıldığı gibi kesinlikle kötü bir film değil. Çok keyifli izleyin.
Arkadaşlar şu an seansdayım. Filmi izlerken yazıyorum. Biz bi hata ettik siz etmeyin. 1.yarıyı zar zor ediyorum. Bana sabır dileyin... Hayırlısı ile seans bitse de çıksak. Film çok basit işleyiş desen öyle oyunculuk desen fena... Güzel düşünceyle geldim hiç mi kimse gülmez şu an sineme da çıt yok. Kısaca paranızla yazık hemde çok yazık