Efsane bir filmdi herkese tavsiye ederim bol aksiyon dolu bir film olmuş.özellikle gölgesiz karakteri manyak iyi, o adami ilk defa görüyorum ama hem çok iyi oyuncu hemde profesyonel dövüşçü gibi
Filmi çok beğendim ama yer bulmak çok zor bergen tüm salonları kapatmış filmin önünü kestikleri çok hissediliyor. Bu kadar ahlaksızca hareket etmeyin lütfen!. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!
Türk sinemasına yeni bir yön veren bu filme gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. İslam ve tarih temelli temeli üzerine urgulanmış harika bir aksiyon film. Soluksuz izleyeceksiniz. İzleyicinin ilgisini daima canlı tutuyor. Aksiyon hiç bitmiyor ve her karesi ayrı şahane. Mutlaka izleyin
100'lerce film izlemiş biri olarak belirtmek isterim ki! Kesinlikle izlenmesi ve desteklenmesi gereken filmlerden. sürekli erteliyordum izlemeyi ancak sinemada izlemediğim için pişman oldum. Bu tarzda, tarihimizden izlerin de oldugu daha çok film yapılmalı. Devam filmi olmasını çok isterdim ayrıca 1 yıldız 2 yıldız ve 3 yıldız verenleri anlamış değilim. Sanırım filmde onların kanına dokunacak bazı sahneler vardı. ;)
Oyalanmak için seyredilebilecek vasat altı bir film. Filmin çok büyük bütçe ile çekildiği yazıldı çizildi ancak bir Recep İvedik filmi için bile bu filme harcanandan daha fazla harcama yapıldığını düşünüyorum. Sonuç olarak vasat senaryo, vasat oyuncu kadrosu, son günlerde izlediğim tamamen hayal kırıklığı bir film diyebilirim.
Dieser Film ist ein Meisterwerk, der Produzent hat auf die Qualität und sehr stark Wert gelegt. Der Autor hat diesen Film sehr interessant in Mathematik Formeln geschrieben. Ich empfehle diesen Film weiter und ich werde es mir ein zweites Mal anschauen.
John wick tarzı silahları sıkmasına kadar hepsi düşünülmüş 4.5 verilir. Ama sadece 3 vereceğim. Sebebi hakikado dövüş sanatları ustası ve film yapımcısından kaynaklı araştırırsanız çok gülersiniz.
Film gerçekten çok ama çok güzel. Bir Türk filmi bu kadar güzel olmalı sinema da bizde varız diyen bir flim emeğe geçen herkesin eline sağlık.... İzlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum
Super harika bir film olmus. Degerlendirme kriteriniz sizi yaniltmasin. On numara oyunculuk va aksiyon sahneleri hic bitmeyen kovalamacalar ve mükemmel senaryo tavsiye ederim.
Çok güzel bir film. Hikaye çok güzel. Hikayeyi İşleyiş çok güzel. Oyunculuklar çok güzel.. sonu çok güzel bitti. Aksiyon sahneleri Jon wick tarzında. Gerçekten ayakta alkışlanacak bir film. Mutlaka izleyin.