Mesko Aljović
1 değerlendirme
4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Filmde çok gereksiz İslami içerikli sosyal mesaj var..Filmin sonuna kadar can sıkıyor artık..Filmde eski bir aşk hikayesi var,yakışıklı eleman örtünmeyi istemediği için sevgilisini terkediyor ve kıza nerede rast gelse bir fahişeymiş gibi kaçıyor..Ve bu tavır film ekibi tarafından idealist bir müslüman gencin asaletli duruşu gibi yansıtılıyor..Bu kısımda örtünün propagandası yapılırken,örtünmeyenlere de büyük bir saygısızlık var..Bir de izleyenler dövüş salonu sahnesinder hatırlar..Abi o salonda ki büyük fotoda ki nasıl bir Grandmaster Allah aşkına sanki Mustafa Keser IP MAN olmuş gibi bir şeydibütün filmi islami bir propaganda temeline oturtmak için uğraşınca,o kadar efekt ve çekim tekniğine yazık olmuş..Ama yine de hamasetten beslenen popülizm ile yoğrulmuş milyonlar bu filmi çok beğenecektir.