Biyene
1 değerlendirme
14 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filme arkadaşımla gittik, filmden çıktığımızda begendik mi begenmedik mi tam karar veremedik anlamadığımız bize saçma gelen sahneler olmuştu. O sahneleri kendi aramizda konusurken farkettik ki biz filmi iyi izleyememişiz oldukca dikkatli izlemek gerekiyor bence. Bana saçma gelen sahneyi arkadaşıma anlatırken şöyle oldugundandı o diyince bir anda aydınlandım ve her şey yerine oturdu. Arkadaşım içinde aynısı oldu. Son durumda filmin alt metninin iyi olmasından dolayı güzeldi film. Filmden çıkınca konuşulacak o kadar çok şey oluyor ki bunun için bile gidilir.
Konusu çok tahmin edilebilir olsa da bir Türk filminden beklenmeyecek ve benim daha önce görmediğim seviyede dövüş sahneleri var. Beklediğimin üstündeydi ama özellikle aksiyon ve senaryo kısmında daha fazla çalışılmalı.
John wick tarzı silahları sıkmasına kadar hepsi düşünülmüş 4.5 verilir. Ama sadece 3 vereceğim. Sebebi hakikado dövüş sanatları ustası ve film yapımcısından kaynaklı araştırırsanız çok gülersiniz.