Lütfen yapmayın bu kadrodan kötü film çıkmaz demeyin. Ben dedim tam 1,5 saatim boşa gitti. Sadece bu filme en kötü notu verebilmek için kullanıcı oluşturdum. Çok ama çok kötü bir film.
Engin günayı çok seviyorum ama filmi beğenmedim çok iyi oyuncular ama izleyemedim sıkıldım daha güzel filmler bekliyoruz artık konusu bile yok bu filmin
Haddinden fazla hayal kırıklığı yaşadım bu kadar usta oyuncunun bir arada olduğu bir film bide yani psikolog(Okan Yalabık) tarafından denyo tanısı konulan bir çocuk ile aziz ile sahneleri fena değildi.[spoiler]
Dev kadronun nasıl bukadar boş bir film yapabildiğini de gördük. İçim acıdı filmi bitirince üzüldük. Haluk abi film bitince oturup izlediklerinde bu hiç olmamış yapamamışız demedi mi? Zaman kaybı güvenin. spoiler:
Hayatımda ilk defa film izlerken bu kadar sıkıldım.Kaliteli oyuncular ve Haluk Bilginer in oyunculuğu olmasa sonuna kadar izlemezdim.Ya film anlatmak istediğini anlatamadı ya da ben anlayamadım.
Zaman ve elektriğinize verdiğiniz paraya yazık karakterler çok yüzeysel olay örgüsünü anlamak mümkün değil spoiler: herkes ayrı bir deli rolünde klasik olay örgüsünü tekrar edilmiş tam sanki bir şeyler oluyor derken bitiyor gerçekten çok sıkıcı bir film sırf Netflix Türkiye 1. Sırada diye açtım izledim ama boş yani bir cacık olmaz 9 kere leyla dan sonra harcadığım en kötü zamanspoiler:
Umarım yazdiklarim bu filmi yapan yada oynayanların bir şekilde kulağına gider..,Yahu arkadaş emeğinize sağlık ugrasilmis bir emek var kabul ama bukadar büyük isimler mükemmel kadro ya sizin ne işiniz var bu kadar kotu bir senaryoda.Sevgili Haluk Bilginer hadi bazı oyuncular iş bulamadıkları için bütün senaryolara yada tabiri caizse bütün tekliflere atlıyorlar..,abi senin bu ikinci hadisen bir tanede 9 kere Leyla faciası var.İki dir Haluk Bilginer var bu film boş beleş olmaz o kötü bir senaryoda oynamaz diyorum ve hatta bir hafta önce de Cem Yılmaz'ın çok güzel film olmuş yalanına kapılarak "Allah " dedim şimdi mükemmel bir film izlicez.Tepe taklak olduk yahu abi sizler profesyonel oyuncularsiniz dicem de profesyonel adam böyle bir işi de kabul etmez.Vallahi artık izlemicem filmlerinizi.Cok umurunuzda olmayabilir belki neticede ben kimim ki ama artık insanlar birşeyi almadan yada izlemeden yorumlarına bakıyorlar gole atılan küçük taşın dalgası misali uzunca bir kitleye ulaşır umarım.Puan olarak 1 yıldızı da sette çalışıp emek veren isimsiz kahramanların hattına verdim !!!
Hayır abi ne bekliyorsunuz şu hayattan? Neymiş senaryo basitmiş, işleyiş anlamsızmış. Yahu alışmışsınız magazin izlemeye. Senin hayatın çok mu karmaşık arkadaşım. Sabah kalkıyorsun, işe gidiyorsun tüm gün çalışıyorsun eve geliyorsun yemek yiyip magazin programı izliyorsun ya da dizi. Her gün başka bir kızla takılıp partiliyor musun! Zaten filmde senin gibilere bir eleştiri var farkındaysan. Adamlar seni tie almış bu ne biçim film yea diyen vizyonsuz arkadaşım. Alışmışsınız kimin eli kimin cebinde, ucuz aşklar dramlar salya sümük gözyaşı. Bu filmi beğenmeyen tayfa ne edebiyat, ne sanat ne de bir halttan anlamayan lümpen tayfadır. Nokta.
Çok saçma, fiyasko, çöp diyenler için hayatın hangi açısından baktığınızı bir düşünmenizi öneririm. Anafikrin yalnızlık olduğu aşikar ama şöyle ki yalnızlık her insanın merceginde farklı değerlendiriliyor, aziz aslında yalnız kalmak isteyen bir adamdır ama bunu pek başaramaz diger karakterlere baktığımızda içlerinde yogun bir yalnızlık duygusunu bastırmaya çalışıyorlar Alp,Cenk ve Erbil hepsi yalnızlığın bir bakış açısını temsil ediyor bence. İnsanın cidden yalnız bir varlık olduğunu ve yalnızlıkta insanı zamanla hasta eden bir ilaç oldugunu çok güzel betimlemişler bence
Ben bu filmin bir toplum deneyi olduğunu dusunuyorum. Bu kadar iyi bir kadro bir araya gelip hadi oylesine saçma sapan bir seneryo sallayalim bakalim boyle bir sacma seneryoda izlenecek mi demisler . Ve bunun icin bu filmi cekmis olmamalilar. Baska bir secenek gelmiyor aklima bu kadar sikici bir senaryoda boyle bir kadronun oynama nedenini baska bir sebebe baglayamiyorum. Nasil olabilir hala aklim almiyor .