Azizler
2,3

bahtiyar Menekşe
bahtiyar Menekşe

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosuna baktiğımız zaman beklentimiz büyük ama çok sıkıcı bir film aziz rolünde daha hakim birisi olsaydı bence daha renkli olurdu
gokhan iz
gokhan iz

12 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bu kadar mi kotu olur...
Bu kadar mi boktan olur...
Taylan biladerler bu kadar guzel kadro bu kadar mi sicilir.......
Ayip tum beklentiler bitti bi daha taylan bilader mu bi daha kadro yo inanip izlemek mi arkadas bitmisssiniz siz bitmissss
Hg Hg
Hg Hg

14 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma bir film daha izlediğimi hatırlamıyorum 臘‍♀️ Oyunculuk harika fakat senaryo 
Şeyda Nur Arıç
Şeyda Nur Arıç

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosuna güvenerek izledim. Şu ana kadar hiç bir şey için internete yorum yazmamıştım. Hayatımda bu kadar kötü bir film izlememiştim. Ama bunu kesinlikle belirtmeliyim. Zaman kaybı bir film, saçma sapan. anlatmak istediklerini daha güzel bir senaryo ile anlatabilirlerdi. Bari Netflix’e koymasaydınız bu filmi. Oyuncu kadrosuna sesleniyorum; hiç mi utanmadınız bu filmi çekerken? Valla aşkolsun size. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Öyle kadroya böyle bir film..
TANSEL KARAKÖK
TANSEL KARAKÖK

16 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Zaman kaybı sözü az kalır bundan bahsetmek değil düşünmek zaman kaybı kötü yorum yapmak insan sağlığı vatana millete hizmet için görevdir izlemeyi düşünmeyin bile çok gereksiz. Bizim millet anlamadığı şeyleri sever bunlar anlamayacakları bir film çekmemiş anlamsız bir film çekmiş amacı hedefi ana fikri konusu olmayan bir film kesinlikle zeka ile ilgisi olmayan bir film zeka diyip kışkırtmalara izin vermeyin senede 100 filme giden 100 lerce film izleyen matematik dereceli biriyim zeka diyenler halt etmişler. Anlat desen kimse bir şey anlatamaz. Yok mistikmiş yok geçmişe götürüyormuş. Cem Yılmaz on karakomikleri çok daha sanatsal ve başarılı. Film 5 kişi arasıdna geçiyor yada geçmiyor 1 kişi olmayan konu kahramanı kesik sahneler. Kafalar bir ara daha iyi absürt komedi yapıyorlardı.
Yunus Emre Şahin
Yunus Emre Şahin

17 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film genel olarak bir çok psikolojik durumu farklı açılardan ele almış. Bazen farkında bile olmadığımız psikolojik anormallikler ve davranış bozuklukları gibi bir çok yönüyle ele alınmış durumda.. Filmi saçma bulan kişiler sadece yanlış bakış açısıyla izledikleri içindir. Her filmin gidişatını tahmin etmek yada sonunun nasıl biteceğini önceden algılamak alisagelmis film kalıplarından. Bu filmin o kalıbı kırdığını düşünüyorum. Filmin senaristiyle uzunca sohbet etmek isterdim açıkçası Tebrik ederim.
Bilal Utku Türkel
Bilal Utku Türkel

23 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Sinematografi çok başarılıydı. Oyunculuklara zaten benim bir yorum yapma hakkım olduğunu düşünmüyorum. Hepsi çok değerli sanatçılar. Çocuk oyuncu kardeşimiz dahil tüm kadro başarılıydı ama bu film insana neden yani dedirtiyor. Çok da sorgulamamak lazım. Filmi iki günde izledim. Bu arada vaktim vardı. Yapanın eline götüne sağlık spoiler:
Burak Ulutanriverdi
Burak Ulutanriverdi

6 Şubat 2021 tarihinde eklendi
sanki olumsuz yorumu gorenler cesaret alip bu, diger filmlere hic benzemedigi icin anlamadigi filme, ben de yukleneyim demis.
film absurd komedi, bir cok toplumsal konu cok guzel islenmis, absurd olmasina ragmen konular soyutlasmiyor sacma bir hal almiyor.
genele hitap etmeyecegi asikar, daha once rastlamadigim bir turk yapimi
Soner KadirOG
Soner KadirOG

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Aslinda muazzam bir film bu kadar insanin begenmemesi tabiki anlayamadiklari icin. kesinlikle kara mizah iceren ve izledikce daha iyi anliyabileceginiz bir eser. birazda izleyen kisinin psikolojik olarak sorunlari olmasi gerek.. isde ozaman sadece bir film degil tedavi niteliginde bir ilac olacakdir;