Azizler
2,3

Tevfik A.
Tevfik A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi, çok beğendim. hiç düşünmeden, hiç çekinmeden izleyebilirsiniz. herkese tavsiye ediyorum.
Yuzing /
Yuzing /

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok ilginç bir filmdi ve ben gerçekten çok beğendim. Oyuncu kadrosu ve performansları bakımından uzun zamandır seyrettiğim en iyi yerli filmlerden biriydi diyebilirim.
Abdullah Aldaş
Abdullah Aldaş

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Ey Taylan kardeşler sine- ması. Neden diye soruyorum kendime. Bu kadar güzel insanları bir araya getirip emeklerini gök yüzüne savuruyorsunuz. Sanat sanat için de yapılır sanat toplum için de yapılır. Yahu sanat sırf kendin için yapılır mı. Hayır kendin için illa bir şey yapacaksan yapma, yapmana gerek yok içinde kalsın hayal et, et ki biz de seni sevmeye ve sanat adına bir şeyler yapabileceğine inanmaya devam edelim. Seyirciyi yakalamak şöyle dursun seyircisini hiçe sayan bir kafa. El insaf seyirci de hayatının en değerlisini zamanını size emanet etmiş bari bir tane de olsa bir kul da bizi izler ya diyip biraz hesaba alsaydınız. Yazık emeğe çok yazık. spoiler:
ysnakyurt
ysnakyurt

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Absürt sevenler için izlenilesi bir film. Hatta kalabalık bir ekible izleyip, yorumlayabilirsiniz. "Sen aydınlatırsın geceyi" tarzında.
Gizem Ahmet Şenol
Gizem Ahmet Şenol

11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
izleyicinin zekasına kalmış bir film kimilerinin filmi cok beğenirken kimilerininse kendine ne izledim ben diye sorması toplumda iki uc noktanın birbirine kac uçurum uzaklıkta olduğunu basitçe ortaya koymuş...
Filmi izlerken bircok yer soru işareti olarak bırakılmış ve izleyicinin anlayıp yorumlaması beklenmiş alışık olunandan farklı olarak izlediğimizde neyi anlamamız gerektiğini bize dayatmadıkları icin yadırgayanlar olmus onlara da saygı duymak lazım
oyunculuklar zaten muhteşem cok begendim
spoiler:
Tuğba kls
Tuğba kls

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten çok beğenerek farkındalıkla izlediğim harika bir film. Farkındalıkla izledim çünkü anlatmak istediği şeylerin zaten farkında olan bir insanım çok şükür ki.. bir filmde o kadar çok konuya değinmişler ki ustalıkla , çok uzun bir yazı ile anlatılır. Onu da anlatmak istemiyorum izlemeyenler okuyacak yorumu mutlaka. Sadece hayatta mutlaka izlenmesi gereken filmlerden. Bir diğer örnek de Müslüm filmidir.
(Onu da anlamayan çok bu durumda hayatta mutlaka bir kez izlenmeli , anlamayanlar için anlayana kadar izlenmesi gereken filmlerden bu film de diyorum.. ) her karakterin ayrı bir mizacı, vurgusu hatta bazı karakterlerin bir çok vurgu yaptığı şey var anlatmak istediği hem.. daha ne diyebilirim. izlenmeli.
Mustafa Öztürk
Mustafa Öztürk

20 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Film çok güzel akıcı oyuncular çok iyi günümüzu konu almış yaşantılarımizi filmi çok eleştiren olmuş bence onlar film izlemeyi bilmiyor kesinlikle tavsiye ederim izlerken hem güleceksiniz hemde düşüneceksiniz
Barış GÖKSU
Barış GÖKSU

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Filmin hikayesinden ziyade filmi izlerken sürekli dejavu yaşadım. Filmin mistik bir akışı var filmi izlerken insanı anlamsızca geçmiş anılarına götürüyor. Sebebini çözemedim. Oyuncu kadrosu şahane ve güzel bir film olmuş ellerinize sağlık.
Güner Bıcılı
Güner Bıcılı

22 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filmi beğenmeyen çok insan olacaktır. Çevremden de neredeyse herkes beğenmediğini söylese de, film tamamen filmi izleyen kişilere bırakılmış.

Eğer filmden, bir sonu olsun, bir hikayede vurucu anlar olsun gibi şeyler beklerseniz sevmezsiniz. Ancak;
Bu filmde bence, oyunculukların harikalıği bir yana bırakırsak; toplum iletişimsizliğini, her şeyin sadece gösterişten, başkalarına izlenim yaratmakla uğraşılmaktan, insanların ezbere kurduğu cümleleri, yaşayıs biçimlerini absürt bir şekilde ele almış. Bu filmin üstüne konuşmak isteyeceğim çok sey var...
Alp Bora
Alp Bora

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
dedigim gibi cerezlik film kendi sikletinde gayet basarili... Cagan Irmak filmi beklemeyin oyunculuklar bana keyif verd
Ali Doğan MELEK
Ali Doğan MELEK

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
spoiler: 1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara
Soner KadirOG
Soner KadirOG

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Aslinda muazzam bir film bu kadar insanin begenmemesi tabiki anlayamadiklari icin. kesinlikle kara mizah iceren ve izledikce daha iyi anliyabileceginiz bir eser. birazda izleyen kisinin psikolojik olarak sorunlari olmasi gerek.. isde ozaman sadece bir film degil tedavi niteliginde bir ilac olacakdir;