Zebun
2,9

AİLENİN HACKERI
AİLENİN HACKERI

2 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
bazı yorumları okudum açıkçası tereddüt ile gittim filme fakat çıktıktan sonra gelen kötü yorumlara hayret ettim daha iyisi olamazdı.
funda kermut
funda kermut

2 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Çok beğendim yine gittim yine izledim harikaydı yaaa ;) böyle kaliteli yapımların devam etmesi güzel olur
feriya koşkan
feriya koşkan

7 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Genel olarak çok beğendim ama eleştirim sadece filmin başında bir sahnede çok gereksiz bir gerilimi arttırmışsınız gibi geldi ama yinede aşırı beğendim puanımıda verdim 
Melisa Lale
Melisa Lale

2 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Baba neden çişini oraya yaptın dediği sahnede çok tatlı değil mi başrol küçük kız ama o tatlılık bile öyle bir sahne yaratılmışki geriyor abi ani çıkışlara bu arada bayıldım ☺️
Aslı Yantan
Aslı Yantan

2 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Şu kaliteli işlerin Türkiye’de artması kanaatindeyim. Netflix işi olmuş. Daha çok artmalı Zebun gibi yapımlarınların
hasan kabzen
hasan kabzen

2 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Uzun zamandır beklediğim filmdi gerçekten hakkını vermişsiniz. O ufak çocuk nasıl oynadı benim aklm almadı ben izlerken ürktüm o küçük kız o ambiyansta helal olsun valla
Batuhan Çetin
Batuhan Çetin

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Komedi filmi izlesem daha çok korkardım ya da herhangi biri karşımda bö falan dese daha çok korkabilirdim. Emeğinize sağlık ama hiç olmamış
ozgecan karbut
ozgecan karbut

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
serinin ilk filmi olması çok hoşuma gitti. genelde 2. ,3. filmler olunca benidaha çok kendine çekiyor dabbe gibi ama bu dabbeyi geçer bence
dilara soykan
dilara soykan

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
bazı sahneleri izlerken zorlandım kan sahneleri hiç bana göre şeyler değil kusucaktım ama genel olarak bayaa korkunçtu ama tek sıkıntı kandan ürkmem :(
Çiğdem Öksüz
Çiğdem Öksüz

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Fragmanından belli İyi bir Korku filmi olduğu bizimkilerde artık Korku filmi yapmayı öğreniyor gişeniz bol olsun :)))
Ahsen Zorlu
Ahsen Zorlu

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
sevmediğiniz tüm arkadaşlarınıza filmi önerin filmde korkudan bayılsınlar bi daha görüşmezler sizle hahahaha
Sinem Çolak
Sinem Çolak

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Bu nasıl bir şeydi öyle aklımı yerinden oynattım. bir filmin her sahnesi mi korku dolu olur arkadaş!
Suna Albayrak
Suna Albayrak

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
tereddüt ile gittiğim bir film olmasına rağmen türk yapımı korku filmi olarak beklentimin çok üstündeydi
Yeşim Özkan
Yeşim Özkan

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
yayınlandığı gün filme gittim zor bekliyordum zaten filmi tek kelimeyle muhteşem elinize emeğinize sağlık
Özge Dereli
Özge Dereli

1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Film başından sonuna kadar gizemli, gerilimi uzun soluklu hissettirip hiç beklenmedik yerlerde birden karşımıza çıkarttığı anlık sahnelerle tüm sinemadakileri koltuklarından zıplattığı kesin.. finale bayıldımmm