Ya bi film ne kadar berbat olursa o kadar berbat ,oyunculara bak ;Haluk bilgiler Demet Akbağ ,ama senaryo iğrenç ötesi ,hint dizileri bile daha heyecanlı öyle söyleyim size ,izlemeyin ,izlettirmeyin
maksimum 15 dk izleyebildik. Tahammül dahi edemeyip kapatmak zorunda kaldık. Kaliteli oyuncular diyorsun, izlemeliyim diyorsun ama tırt vallahi. Hayatımda ikinci kez bir filmi kapatmak zorunda kaldım. Şaşırdım
İlk 10 dakika üff, sonra 5 er dk ileri ala ala bitirsim filmi. Hayatınızda, izleyemeyeceğiniz kadar iptenç ve başarısız bir film. Zamanınızı, TOM be JERRY izleyerek daha verimli kullana bilirsiniz
Yorumları okuduğumda gördüğüm bir durumu anlatmak istiyorum. Film beğenilmeyince bir takım sanat ve sinema şahikaları filmin güzel olduğunu fakat milletin film izlemeyi bilmediğini sinemadan senaryodan anlamadığını dile getirmişler. Madem sinema böyle herkesin anlayabileceği bir sanat dalı değil bir Da Vinci şifresi yapımcı filmin DVD sini çıkartıp bu sinema şahikalarına göndersin. Halkı da bu saram saçma abuk sabuk yapılarla muhatap etmemiş olursunuz. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Zira film fiyasko.
Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
Film öyle olmalı ki en azından ucundan da olsa ait olduğu ülkenin kültürünü yansıtmalı. Oyuncuların isimleri hatırına izlemeye yeltendim ama 15. Dk dan sonra izlemekten vazgeçtim. Demet Akbağ'ın ilk kez kötü bir oyunculuğunu gördüm. Bu filmin ülkemizdeki izleyicilerde bir karşılık bulması bence mümkün değil. Ancak kültürümüzden bağımsız yaşayan bir gurup entellektüel kesimde karşılık bulabilir.