9 Kere Leyla
1,7

Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

9 Aralık 2020 tarihinde eklendi
izlemeye değmez allahtan para veerip izleme gibi bir durum olmadı zaman kaybı yarısında kapattım dayanamıyorum
Aytac K
Aytac K

4 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Gercekten cok kotu. Esimle izleyelim dedik fakat vasat. Haluk bilginerin surekli bayilmasi uzerine adam dusmesi falan yarida biraktim.
Baris_kotes
Baris_kotes

12 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Filmi 5 yıldız ile değerlendirenlerin hangi kafa ile filmi izlediğini merak ediyorum.Bu müthıs kadronun hatırına 40 dk tahammül edebildim.
Mrve N
Mrve N

5 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Ya bi film ne kadar berbat olursa o kadar berbat ,oyunculara bak ;Haluk bilgiler Demet Akbağ ,ama senaryo iğrenç ötesi ,hint dizileri bile daha heyecanlı öyle söyleyim size ,izlemeyin ,izlettirmeyin
Tarik Selimbegovic
Tarik Selimbegovic

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Dünyaya bu kadar subliminal mesaj ,yeter artık, dünyaya civi mi çakacaksiniz...................................
Salih Narlıçay
Salih Narlıçay

5 Aralık 2020 tarihinde eklendi
maksimum 15 dk izleyebildik. Tahammül dahi edemeyip kapatmak zorunda kaldık. Kaliteli oyuncular diyorsun, izlemeliyim diyorsun ama tırt vallahi. Hayatımda ikinci kez bir filmi kapatmak zorunda kaldım. Şaşırdım
iwebsa yazılım
iwebsa yazılım

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
İlk 10 dakika üff, sonra 5 er dk ileri ala ala bitirsim filmi. Hayatınızda, izleyemeyeceğiniz kadar iptenç ve başarısız bir film. Zamanınızı, TOM be JERRY izleyerek daha verimli kullana bilirsiniz
Fatma13
Fatma13

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar iyi kadroyla bu kadar berbat fılm cekılebılırdı, ne kadar anlamsız bos bı fılm , ılerı sarmaktan bı hal oldum, zaman kaybı
Lolo Dızzo
Lolo Dızzo

12 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Yorumları okuduğumda gördüğüm bir durumu anlatmak istiyorum. Film beğenilmeyince bir takım sanat ve sinema şahikaları filmin güzel olduğunu fakat milletin film izlemeyi bilmediğini sinemadan senaryodan anlamadığını dile getirmişler. Madem sinema böyle herkesin anlayabileceği bir sanat dalı değil bir Da Vinci şifresi yapımcı filmin DVD sini çıkartıp bu sinema şahikalarına göndersin. Halkı da bu saram saçma abuk sabuk yapılarla muhatap etmemiş olursunuz. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Zira film fiyasko.
Halil İbrahim
Halil İbrahim

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
İlk defa film izlerken bukadar yoruldum. Çook kötü olmuş emeği geçenlerin Allah belasını versin. :) :) :)
ek2
ek2

17 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
H Krknc
H Krknc

16 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Her defasında söz veriyorum kendime Türk filmi izleme diye. Yine çok büyük bir pişmanlık zamanımı çaldınız.
Birşeyi beceremiyormusunuz.
Burak Sözcü
Burak Sözcü

24 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film öyle olmalı ki en azından ucundan da olsa ait olduğu ülkenin kültürünü yansıtmalı. Oyuncuların isimleri hatırına izlemeye yeltendim ama 15. Dk dan sonra izlemekten vazgeçtim. Demet Akbağ'ın ilk kez kötü bir oyunculuğunu gördüm. Bu filmin ülkemizdeki izleyicilerde bir karşılık bulması bence mümkün değil. Ancak kültürümüzden bağımsız yaşayan bir gurup entellektüel kesimde karşılık bulabilir.
ali ihsan koparan
ali ihsan koparan

21 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Işın içinde demet akbağ varsa izlemeye gerek yok.bu işleri bırakmalı.Haluk abi hatırına biraz izledim.yani sabrettim.ama dayanamadım.