9 Kere Leyla
1,7

Serif N.
Serif N.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Mesaj vereceğim diye kasıntıya girilip o mesaj üzerinden izleyiciyi tavlamaya çalışan ama onu da eline yüzüne bulaştıran bir film olmuş. Bu kadar iyi oyuncuyla bu kadar kötü bir film yapmak, valla pes!
Cinelikes Herşey Insanlar Için
Cinelikes Herşey Insanlar Için

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Çok kötüydü. Lilith mitinden kadına siddet olaylarına yüklüce mesajlar vermeye çalışan absürt ötesi bir senaryo. Üstelik mesajın anlaşılmayacağının farkındalar. O sebeple oturup kendi mesajını anlattiriyor karakterlerine senarist. Tam bir zaman kaybı. Lilith mitini kullanmak çok itici olmuş verdiği mesajlar desen onlar da yer yer saçmalamış. Kendiyle bile çelişkili. O Oyuncular nasıl kabul etmiş bu filmi ben anlamadım
Necla Fadik
Necla Fadik

5 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Elçin sangu çok kötü senaryo kötü emek var ama sonuç yok ne yazık ki. Ustalara yazık olmuş, elçin dışında kadro çok iyi ama maalesef haluk bilginere rağmen dayanamadım 10 dk sonra kapattım tamamen zaman kaybı
Engin Orta
Engin Orta

5 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Çok anlamsız sahneler, itici bir montaj, renkler kötü, çekim kötü, aksesuarlar emanet durmuş... Çok kaliteli yemiş gibi duran ama bir o kadar kalitesiz.. Çok iyi oyuncular ile hiç iyi olmayan oyuncuların bir araya gelmesinden meydana gelen.. 藍藍şu an filmi izlerken yazıyorum film giderek dahada saçma sapanlaşıyor hatta bu yorumumu bile etkiliyor 藍