Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
    4,1
    Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki hakkında görüşlerin ?

Dilan Keser
    Dilan Keser

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Gerçekten harika ötesi olan bir film. Birinde çok sevmiştim ikisini daha da sevdim. Hani yüzüklerin efendisi tarzı kaliteli içerik varya... İşte bu filmde o kaliteyi bulabilirsiniz. Yani timothy olsun diğer oyuncular olsun çook güzel. Kesinlikle izleyin derim izlemeyen kaçırır bir şeyleri. Aralarda felsefi yorumların olması da çok güzel. İnsan ve toplum doğası hiç değişmiyor
    Burak Özçivit
    Burak Özçivit

8 Mart 2024 tarihinde eklendi
    ....... yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
    Mehmet Nur
    Mehmet Nur

7 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Bu filmin birinci serisine hayran kalmıştım. İkiden beklentim çok yüksekti ki öyle de oldu çok fazla film izleyen birisi olan birisi olarak dune film serisi gerçekten takdire şayan ve üst düzey bir film hiç sıkılmadan izleyenebilecek ve gerçekten sizi sürükleyecek bir film benim için ilk 5 film arasına girdi bile hiç düşünmeden gidin izleyin.
    Çağla Emir Bilgin
    Çağla Emir Bilgin

3 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Uzun zaman sonra sinemada izlediğim en iyi film. Maalesef bu sene ki les Türk filmlerinden sonra ilaç gibi geldi. Bilim kurgu ve fantastik film hayranı olarak bu ikinci bölüm epey heyecanlandırdı.
    Viki Viki Vik
    Viki Viki Vik

3 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Çok üzülerek 3,5 puan veriyorum. Sinemada ilk bölümün nasıl geçtiğini bile anlamadım o kadar güzeldi ki su gibi akıp gitti. Ama 2. bölüm o kadar basit ve sıradandı ki, bazı sahneler yapılanlar içim bayıldı bu kadar güzel başlayıp bu kadar berbat sahnelere maruz kaldığım için. Orta şeker tadı damakta bıraktıran bir film, keşke daha iyi ilerleseydi...
    FilmUzmani
    FilmUzmani

3 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Film çok güzel kurgulanmış felsefi bir senaryonun, çok başarılı bir şekilde beyaz perdeye aktarılması sonucu izleyecileri düşündürürken farklı bir gerçekliğe götürüyor. Filmde kullanılan dini ve politik eleştiriler bu gerçekliğin dünyamızın bir yansıması olduğunu gösteriyor. Oyunculuklar da gayet başarılı. Villeneuve gerçekten kaliteli bir iş çıkarmış. Kesinlikle izlenmesi gereken bir baş yapıt.
    Elliot Page
    Elliot Page

2 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
    Tahir Can Yıldız
    Tahir Can Yıldız

2 Mart 2024 tarihinde eklendi
    ilk filme göre daha hareketli bol aksiyonlu bir film oldu. Konu ilerlemesi müthişti hiç sıkmadı. İlk film gibi ağır ilerlemedi. Sinematografisi zaten mükemmeldi. Son yıllarda izlediğim en iyi film.
    Davul Zurna
    Davul Zurna

1 Mart 2024 tarihinde eklendi
    2003 LOTR kralın dönüşünden sonra vizyona girmiş en iyi film, sanat eseri. Dune 2, Denis Villeneuve'un epik bilim kurgu serisinin nefes kesici bir devamı niteliğinde. Görsel efektleri ve çarpıcı çöl manzaraları ile izleyiciyi başka bir dünyaya taşıyan bu film, Frank Herbert'in klasik romanının ruhunu mükemmel bir şekilde yakalıyor. Hans Zimmer'in bestelediği müzikler, zaten etkileyici olan atmosferi daha da büyüleyici hale getiriyor. Oyuncu kadrosunun performansı, özellikle Timothée Chalamet'in Paul Atreides rolündeki derinliği ve karizması, hikayenin karmaşık karakterlerini ve politik entrikalarını canlandırmada kilit bir rol oynuyor. Yönetmen Villeneuve, karmaşık hikayeyi anlaşılır ve etkileyici bir şekilde sunmayı başarıyor. Bu devam filmi, sadece bilim kurgu hayranlarını değil, aynı zamanda derin hikayeleri ve karakter gelişimini takdir eden herkesi memnun edecek. 'Dune 2', şüphesiz yılın en iyi filmlerinden biri ve sinema tarihinin unutulmaz bir parçası olacak."
    Berken K
    Berken K

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Spoiler içermiyor. Dune: İkinci Bölüm en iyi bilim kurgu filmlerinden biri. İlkinden çok daha muazzam ama çok daha samimi ve çok iyi bir devam filmi.
    Erenozkara660
    Erenozkara660

21 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Anladık grev var ama bu kadarda ertelenmez mart nedir en azından ocak olsa iyiydi batırdığınız için sağolun