Dayı: Bir Adamın Hikayesi
3,9

Murat Reis
Murat Reis

21 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Değişik bir havası var büyük emek harcanmış ben gayet başarılı buldum kesinlikle izlemeye değer dayiii
Mahmut Özkes
Mahmut Özkes

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kusursuz bir film.izlemeyen kalmasin.sahneleri oyunculuğu muthis otesi.lutfen 2 nciside gelsin lutfen
Alirıza Dinçalp
Alirıza Dinçalp

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Muhteşem bı film 2 sini bekliyoruz
Cem Meydan
Cem Meydan

9 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Tahminime göre bir fikir üzerinden yola çıkılmış, Türkiye'de ne tarz filmlerin tutacağı hesaplanıp, ona göre sahneler eklenmiş. Çok klişe, oyunculuklar ise vasat. Film kültürü olmayanlar için ideal. Tek beğendiğim yanı, eski istanbul görüntüleri çok başarılı.
Ümit Atik
Ümit Atik

18 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Kitap gibi film süper çok beğendim çok anlamlı devamı gelmesi lazım mutlaka. Ufuk bayraktar muazzam oyunculuk başarılı
Sedat HAN
Sedat HAN

13 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim herkesede tavsiye ederim Hatta ve hatta DAYI 2 çıksın da isterim
Bence kaliteli
Furkan Akpunar
Furkan Akpunar

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Süper film . Oyunculuk mükemmel. Etkisinden çıkamıyorum. Soluksuz izledim. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Miray Altuntaş
Miray Altuntaş

5 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Harikaaaa kesinlikle izlenmesi gereken bir film herkese öneririm bir kaabadayiyi mükemmel anlatıyor ancak bu kadar iyi olabilirdi
Nuri Polat
Nuri Polat

4 Eylül 2022 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 böyle kaliteli türk filmlerini her zaman görmek isteriz kesinlikle izleyin.. Bu filme kötü diyenler amerika filmlerinin etkisinde kalıp kendi kökenini unutanlardır.
funnydunya.com
funnydunya.com

30 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Ufuk BAYRAKTAR'ı ilk 2010'lu yıllarda KADER filmi ile tanıdım, üstüne her defasında MASUMİYET izledim; daha sonra İstanbul Cihangir'deki çay bahçesinde birebir tanıştım. İlerleyen yıllarda dostlarımdan Ramiz KARAESKİ'nin gençliğini canlandırdığını öğrendim ama benim için hep BEKİR ABİ oldu; DAĞ filminde de BEKİR'di. (Ramiz KARAESKİ bilmememin nedeni, televizyon izlemeyen biri olmamdır.)

Kısacası, tek kelime ile TEBRİKLER diyebiliyorum.
Ercan Taşdemir
Ercan Taşdemir

14 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Fena bir film değildi ama daha hareketli sahneler olmalıydı. Konusuna göre durağan geçiyor. İzlenebilir. Seyfi karakteri filmi toparlıyor.
Cem ÖZEN
Cem ÖZEN

25 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film çok iyi arkadaşlar kötü yorumlara aldanmayın, izleyip siz değerlendirin. Cevahir harbi çok iyi oynamış rolün hakkınıda vermiş bence kaçırılmaması gereken bir film.
Yusuf Katmerlikaya
Yusuf Katmerlikaya

21 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Gayet güzel.. tavsiye ederim. Ailece izlene bilecek kaliteli bir film olmuş. Hayata dair çıkarımlar içeriyor
sadık Salatan
sadık Salatan

19 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Bence çok iyi çok güzel bir filmdi. Ufuk Bayraktar sevdiğim ve severek izlediğim bir oyuncu. Başarılarının devamını dilerim.
Mehmet Polat
Mehmet Polat

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Güzel bı film olmuş gerçekten..gerçek hikaye diye sanırım pek dışına cikilmamis.yoksa biraz daha mafya senaryosu katılacak kadrosu var başrol yakışmış.sonu ise mükemmel.