Dayı: Bir Adamın Hikayesi
3,9

Kadir Daş
Kadir Daş

26 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Çok güzel izleyin bence uygulama çok iyi herkez kolaylıkla izleyebilir spoiler:
spoiler:
spoiler:
Gastro Turist
Gastro Turist

24 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İlk defa bir film için yorum yazıyorum bu kadar kurgusu kötü müzikleri kötü oyunculukları kötü bir film görmedim. Ya hiç mi arkadaşlarınıza izletmediniz beğenmedim diyen olmadı mı ? Bu kasa kötü filmi nasıl çektiniz ? Bütün sinema seyircisi filmin sonunda bu ne diye tepki verdi yazık vallaha bu kadar emeğe yazık.
Murat D
Murat D

24 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film konu itibari ile güzel. Uğur Bayraktar ve Tuncay Tuncalp'ın oyunculukları da yerinde ama filmde konu çok hızlı işlenmiş, duygu aktarımı sorunu var. Dayının hikayesi ve olaylar daha iyi işlenerek izleyiciye daha iyi geçirilebilirdi. spoiler: Savcı detayı güzel işlenmiş
Ama genel olarak izlenilebilir.
eczeyno
eczeyno

23 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Evet film güzel fakat ortalama olarak kalmış. Ortalama neden? cevahir ile hatice arasındaki aşk biraz yüzeysel mesela daha duygu derinlikli işlenebilirdi. Cevahirin haticeyi sevdiğini anlıyoruz ama sadece anlıyoruz aşkları yansımamış. İkinci olarak bir gözü tamamen görmüyor. Film boyunca öyle işlendi ki bunu hiç anlayamadık sadece atış taliminde belli etti o da anlaşılmadı zaten. spoiler:
Yani konular güzel ama akışlar zayıf. Olaylar yüzeysel derinlik yok. Ha tam şöyle olacak diyorsun beklediğinin aksine daha sönük geçiyor. Tam parlayacakken yarım kalıyor. İzlenebilir mi evet. Beklentileri karşılar mı? Orta.6/10
Emre Balcı
Emre Balcı

kusursuz
Cemo Ozan
Cemo Ozan

19 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film bana çok yüzeysel geldi. Olaylar hemen geçiitirilmiş. Duygu tam manasıyla yansıtılsaydı bence daha da iyi olurdu. 2.5/5
mr praznik Bayram
mr praznik Bayram

19 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film harika emegine saglik herkesin
Bu adama bu rol yakisiyor devamini dilerim
Dizi tarzi cekimleride bekliyoruz
Osman Mercan
Osman Mercan

18 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Sakın gitmeyin senaryo berbat oyunculuklar sıfır, buna gitcenize çizgi film izleyin. Nasıl olsa dayıyı gören gelir diye film çekmişler. Bizde mal gibi gittik
Eray and Tuğra
Eray and Tuğra

17 Aralık 2021 tarihinde eklendi
filmi nasıl izleyebilirim bulumadım yardımcı olurmusunuz filmi bulamıyıorum hiç bi yerde burdada bulamadım nasıl izlicem
Tugba Tanriverdi
Tugba Tanriverdi

17 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü filmlerden biri, puanına aldanıp gittim flash tv oyunculuklarına ve iğrenç senaryosuna gülerek çıktım. İşkence gibiydi sonunda bari bir hareket vardır dedim ama yok. 2 saat 5 dakikam çalındı.
konceli mustafa
konceli mustafa

16 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim güzel biyografi film idi. Son sahneler nirvana. Nefes almadan izldik. Dayı harbiden Dayı
Yusuf Can Eren
Yusuf Can Eren

16 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Dizinin girişi dayının istanbula girişi gibi yapmışlar. O gazionada şarkı Hatice’nin sesi güzel diye kim dedi her şarkı söylediğinde kulaklarım kanadı. kulaklık taktım. Oyunculuklar vasat durumda. Sinema sektörü gerçekten bitmiş. Kimse filme gitmiyor diye reklam da alamıyor sektör. Film başlamadan önceden güzel reklamlar olurdu. Şu an ki reklamlar abc kripto fan token, social token gibi saçma reklamlar üzerine hep vasat
Elfbsr002
Elfbsr002

15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Adam gibi adamların izleyeceği kaliteli bir yapım. Gayet başarılı. İnsanlığı mertliği sonuna kadar hissedeceğiniz bir film.. Pandemi süreci sonrası ilk kez sinemaya gittik ve açılışı bu filme yaptık. İyiki izledik.
ismail akyıldız
ismail akyıldız

15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Bir ezel hayranı olarak bu kadar kötü bir film son zamanlarda yaşadığım en büyük hayal kırıklığıydı. Geçişleri, senaryosu ,ucuz oyunculukları ile yeşilçam senaryolarından bile geri olan benim için ilk türk filmidir. Kararıp açılan ekrandan başka hiç bir şey barındırmayan film için zamanınızı öldürmeyin derim. Kalitenin en önemli parçasının senaryo ve yönetmen olduğunu hepimize bir kez daha kanıtlayan bu filme en azından bunu tekrar hatırlattığı için teşekkür ederim. Ekonomik kaygıları güden bir film olduğu apaçık ortada. Berbat ötesiydi.
Ünal
Ünal

14 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Tarif edilmez, izlemeniz gerek. Harikulade!

Buram buram emek ve kalite. Emeğimize, yüreğinize sağlık.