Teksas Katliamı
2,6

Ümran Aydoğan
Ümran Aydoğan

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda böyle boş böyle kötü böyle saçma bişi izlemedim hayatımdan 1 saat çöp oldu mide bulantısı dan başka bir şey değildi
Eylül Sude Kar
Eylül Sude Kar

6 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en kötü filmdi , tamamen rezalet . Diyecek başka hiç bir şey yok . Sinir krizi geçirdim .
Murat Bozdogan
Murat Bozdogan

6 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Maalesef sıfır Yıldız verilmiyor verilse onu vereceğim hayatımda izlediğim en kötü film bu net.......
Elif Kurumak
Elif Kurumak

1 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Böyle saçma bir film çekilemezdi. Yılın en berbat film ödülünü alabilir bence. Asla izlemeyin arkadaşlar ya. Film içler acısı.
İlker Obay
İlker Obay

17 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bu zamanda bu kadar saçmalayabilmek başarı.. Malkoçoğlu ile Polat Alemdar karışımı derisurat.. spoiler:
2 kere göğsünden , 2 kere sırtından vurulan ve 2 kere yine karın ve göğüs bölgesinden bıçaklanan ama hiçbirşey olmayan adam..
Yusuf Duruer
Yusuf Duruer

30 Haziran 2024 tarihinde eklendi
İzlediğim en vasat filmdi. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Yakınından bile geçmeyin. Tam bir zaman kaybı. Acaba bu filmde oynayan oyuncular yönetmeni hiçmi uyarmadı "ya hocam biz bu sahneyi biraz uzatmasak mı acaba, sonra millet bize söver" falan
Tadky
Tadky

16 Haziran 2025 tarihinde eklendi
iğrenç bir film 3 kere mola vermek zorunda kaldım izlerken zor bitirdim hayatımda izlediğim en kötü korku gerilim filmi karakterler kuş zekalı olay örgüsü tahmin edilebilir ve saçma mantıksız iğrenç bunu izlemek yerine inşaat izleyin daha iyi bir vakit geçirme aracı olcaktır