MrtcnKlayci
1 değerlendirme
8 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Katilin karşısında öylece bekleyip durmaları çok saçma elinde silah var sıkmıyor konuşuyor hala spoiler: Kıvırcık saçlı kadının sonda ölmesine üzüldüm onun suda ölmediğini düşünmüştüm zaten ama filmin sonunda günü kurtaran Tesla oldu 浪
Örgü teması zayıf. Hikaye oldukça basit tutulmuş ve bu yüzden karakterlere alışamadan aksiyon sahneleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Oldukça profesyonel bi iş fakat senaristler işi yokuşa sürmüş denilebilir.
Çok fazla saçmalık var mesela odun motorunu yerden fırlatırken odun motorunun durması lazım çünkü debriyaj ve kaz kısmına basmıyor yani layla nın ayağını kesemedi
Film genel olarak beklentimin altında kaldı. Atmosfer ve gerilim hissi bazı sahnelerde başarılı olsa da senaryo oldukça zayıf ve karakterler derinlikten uzak. Özellikle olayların gelişimi fazla hızlı ve mantık hataları dikkat çekiyor. Leatherface’in geri dönüşü güçlü başlasa da hikâye ilerledikçe etkisini kaybediyor. Son sahne ise bence tamamen saçma ve filmin ciddiyetini bozuyor.