Teksas Katliamı
2,6

MrtcnKlayci
MrtcnKlayci

8 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Katilin karşısında öylece bekleyip durmaları çok saçma elinde silah var sıkmıyor konuşuyor hala spoiler: Kıvırcık saçlı kadının sonda ölmesine üzüldüm onun suda ölmediğini düşünmüştüm zaten
ama filmin sonunda günü kurtaran Tesla oldu 浪
Furkan Durmaz
Furkan Durmaz

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Örgü teması zayıf. Hikaye oldukça basit tutulmuş ve bu yüzden karakterlere alışamadan aksiyon sahneleriyle karşı karşıya kalıyoruz. Oldukça profesyonel bi iş fakat senaristler işi yokuşa sürmüş denilebilir.
Orhan Sanli
Orhan Sanli

23 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Geçişler fragman geçişleri gibi sanki o arada başka şeyler olmuş gibi. Ayrıca 7-8 kere tüfekle vurulan ve suya düşen birisi bir zahmet olsün artık :)
Yusuf İnak
Yusuf İnak

18 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Çok fazla saçmalık var mesela odun motorunu yerden fırlatırken odun motorunun durması lazım çünkü debriyaj ve kaz kısmına basmıyor yani layla nın ayağını kesemedi
theyurdal
theyurdal

11 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Film genel olarak beklentimin altında kaldı. Atmosfer ve gerilim hissi bazı sahnelerde başarılı olsa da senaryo oldukça zayıf ve karakterler derinlikten uzak. Özellikle olayların gelişimi fazla hızlı ve mantık hataları dikkat çekiyor. Leatherface’in geri dönüşü güçlü başlasa da hikâye ilerledikçe etkisini kaybediyor. Son sahne ise bence tamamen saçma ve filmin ciddiyetini bozuyor.