Semih BOZKURT
1 değerlendirme
16 Şubat 2022 tarihinde eklendi
İzlemeyin sakın, gidin büyük selçuklu falan izleyin. Bu kadar rezil bi film olamaz. Malazgirt gibi tarihi başarımızı rezil etmeyi başarmıslar. Filmde saçmalıklara gülmekten öldüm. Alparslanın tahtını eski bir kapı önüne koyup tabure yapmıs adamlar daa ne olsun.sakın izlemeyin
oyunculuk berbat,savaş ve dövüş sahneleri okdar kalitesizki anlatamam, iki ana oyuncu dışında diğer figüranların yüz ifadeleri bile ben oyuncu değilim dercesine kendilerini belli etmiş, kısacası nekadar bir bütçe ile yapıldı bilemem ama harcanan paralara bukadar kötü bir film hiç yakışmamış
BİR DİLM EN KÖRÜ BÖYLE YAPILIR ADAM KILICI KARNANA SALLIYOR BİR KAMYON KAN ÇIKIYOR. YERE DÜŞERKEN BEYA elbise yine beyaz :) KESİK YOK. KILIÇTA KAN YOK. OYUNCULAR GÜLÜYOR. KILIÇ SALLAMALARI BERBAT. TARİHTE İZLEDİĞİM EN KÖTÜ FİLM OLAEAK YERİNİ ALMIŞTIR. CÜNEYT ARIK FİLMLERİ DAHA GERÇEKÇİDİR. REZİL BİR FİLMDİ. VAKİT KAYBO TAMAMEN. REZİL RÜSVA. KAN EFEKTLERİNE GÜL GÜL ÖLDÜM. ADAMI BİÇİYOR AMA ADAMIN VÜCUDUNDA TEK DAMLA YOK. ŞARKI AÖYLERLERKEN NAMAZ KILARLARKEN ADAMLAR ARKADA GÜLÜYOR.
Gerçekten yazıklar olsun. Tarihi en kötü şekilde ancak bu kadar ucuz anlatabilirsiniz . Vizyona giren filmden demek ki yapımcının da hiç ümidi yokmuş ki kuruş para harcamamis. 1995 ten beri böyle iğrenç çekilmiş bir film görmedim . İzlemeyin hiç tavsiye etmiyorum .
Sanırım bu filmi çekenler Türk tarihini rezil etmek için çekmişler. Ben hayatımda oyunculukta yoksun bu kadar rezil Türk savaş filmi görmedim ilk sahnede Alparslan ile yinal yada birisi herneyse karşı karşıyalar alparslanın karşısındaki oyuncu tam bir robot nerede olduğunun farkında değil ee o gülleyle vurma sahnesi okadar saçma absürt ki anlatamam daha fazla konuşmak isterdim ama bu filme bu eleştiri çok çok az az oldu
Berbat bir yapım imdaaaaaaat diyesim var filmden çıkmak için.Bu kadar berbat bir yapım olmuşki 1071 Malazgirt ten soğutacaktım. o kadar sakın çocuklarınıza tarihi öğrensin diye bu filme getirmeyin tarihten soğur
Malazgirt Zaferi ancak bu kadar saçma bir şekilde anlatılabilirdi. Malazgirt Zaferi stratejik dehanın konuşturulduğu bir zaferdir. Fakat buna dair en ufak birşey göremedik. Onu geçtim sahneler rezaletti. Düzgün bir savaş sahnesi yoktu. Ya hadi herşeyi geçtim adam savaş esnasında niye kılıcı atıp adamın üstüne atlayıp kulağını ısırıyor ya? Vallahi çok sinirliyim. Tarihi tüm filmlere gitmeye çalışıyorum. Niyet olarak güzel düşünüldüğü için. Ama maalesef bu filmin sonunda gerçekten çok sinirlendim. Muhteşem bir zaferi rezil bir şekilde anlatmışlar.
Izledigim en kotu film olabilir ki muhtemelende ölene kadar daha kötüsünü izleyemem.Ben ki paraya asla acimayan biriyim ama suraya verdigim45 liraya cigerim yandi ecdad asigi olarak utandim.umarim yurt disindan izlenmez bu kadar kotu bir tarih filmi gormedim.izlenilebilir tek sey alparslan ki oda filmde yok gibi birseydi
Ne yazık ki film tam bir hayal kırıklığıydı. Anadolu'nun kapılarının Türkler'e açıldığı kabul edilen 1071 tarihli Malazgirt Meydan Muharebesi bu kadar acemice tasfir edilemezdi. Sanki filmin sponsorları kara para aklamak için bu filmi çekmiş gibiydi. Şaklabanlık yaparak kendince ün kazanan sosyal medya fenomenlerinin böylesine ağır ve ciddi bir konuyu ele alan filmde rol almaları da inanılmaz anlamsızdı. Hele filmin final sahnesinde güneşe doğru el açıp dua eden Alparslan karakteri aklıma Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde bebeği havaya kaldırıp dua ettiği sahneyi aklıma getirdi. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki film izlenmeye değmeyecek kadar kötü.