Malazgirt 1071

Kerimkucuk95
Kerimkucuk95

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Malazgirt Savaşı Ve Kurtuluş Savaşı Bizimdir Zafer Kazandık Yaşasın Cumhuriyet Helal Olsun Bravo ❤️❤️❤️
Muhammet Ceylan
Muhammet Ceylan

25 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Olumlu yorum yazan arkaşın ilk kez savaş sahnesi izlediğini düşünüyorum film vasat. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu yazmış birde (: Alpaslanı oynayan kişi rolün ağırlığını kaldıramamış yardımcı oyunculukta daha iyi diye düşünüyorum. Bilal kanyoncu hep yek serisinde saha başarılı ordan devam etmeli yada kendini baya geliştirmeli tarihi film konusunda. Film müzikleri eksik müzik sinemanın olmazsa olmazıdır bu yönden de çok eksik var. Savaş sahnelerinde ki efektler olmamış tarihi zaferimizin adına yakışır bir film olmamış daha iyileri yapılır inşallah. Emeği geçen herkese teşekkürler ancak olmamış sevgili yapımcı yönetmen.
Harun Y.
Harun Y.

31 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Heyecanla bekliyoruz. Salgın sebebiyle epey ertelendi gösterim süresi. Teknik olarak eleştirilebilir fakat daha iyi filmlerin ortaya çıkabilmesi için bu Tarz projeleri desteklemek gerektiğini düşünüyorum. Milli, manevi duygularımızı tatmin edeceğini umarım.