Semur 2: Cinlerin Büyüsü
1,8

Fatma Bayrakçı
Fatma Bayrakçı

20 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Hani yıldız vermeden geçeyim yorum yapayım dedim o 1 yıldız bile fazla bu filme. Semur film serisinin tamamı rezil ötesi
Bahar Solak
Bahar Solak

28 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Abi böyle gereksiz bir film olamaz aklı olan gitmesin. Vizyon sıfır film de, paranıza yazık etmeyin....
Mehmet Kıraç
Mehmet Kıraç

1 Mart 2020 tarihinde eklendi
zaman kaybı berbat bir film paranıza yazık korku sıfır
Animasyon filmine gitsem daha çok keyf alırdım
Özlem Yapanoğlu Balcı
Özlem Yapanoğlu Balcı

2 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma alakasız korku filmi görmedim bide yılın en ideali korku filmi denmiş saçmalıklarına gülmekten korku yaşayamadık hii korku namına bişey yoktu verilen paraya yazık yaaa
Aysu Aydoğan
Aysu Aydoğan

3 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü oyunculuk ve bu kadar kötü kurgu ve bu kadar kötü ses kalitesi ve bu kadar uyduruk ve sonunu bu kadar alakasız bir yerde bitirebildiğiniz için teşekkürler bu kadar mı başarısız bir film demicem flash TV oyunculuğu berbat bir ses kalitesizliği boşa zaman kaybı kesinlikle hiç masraf yapılmamış ilk defa bu kadar pişmanlık yaşadım bir filmde daha ne diyebilirim. Oyunculuk berbat berbat
Ahmet Ozcan
Ahmet Ozcan

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Iğrenç bir film. 10 yaşındaki çocuklar oynuyor. Tabi beyin olarak. Karikatur çizip ha hu yaparak birbinizi korkutun daha iyi
Ozgur Gozen
Ozgur Gozen

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Rezalet. Para tuzagi. İzledigim en kotu film. Yemin ediyorum 5 kisi oturun daha guzel cekersiniz. Kesinlikle izlemeyin.
Kağan Yolcu
Kağan Yolcu

6 Mart 2020 tarihinde eklendi
Kaç film kaç saat geçirmişimdir sinema da ekran karşısında hiç film de ki aracın farlarının bozuk olduğu, kapısının gıcırdadığı, cinlerin yüzü pastelle boyalı insanlar olduğu, çevre sesinin oyuncu sesini bastırdığı, kameranın direk yüze odaklandığı bi film görmedim. seneryo, yönetmen, oyunculuklar ilkokul tiyatrosundan daha kötü.. Filmler bi denetimden geçmeli buna film diyene gülerler komedi resmen başarısızlıklar..
Özlem Selçuk
Özlem Selçuk

6 Mart 2020 tarihinde eklendi
Fragmandan anlaşılıyor zaten filmin tamamında nelerle karşılaşacağımız... O komik makyajı görmem yetti. Sırf bunu görünce gidilmemesi gerekir filme. Bu ne özgüven ya böyle başarısız bi filmi vizyona koyacak kadar maşallah yani. Korku film severlerin zamanından çalmışsınız,yazık..!
Sinem Tarak
Sinem Tarak

20 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Film tam bir fiyasko çıktı ben hiç birşey anlamadım ortada film var mı yok mu anlamadım ilk defa böyle bir cin film mi ile karşılaştım resmen YouTube videosu kalite çok kötü bence merak edip izlemeyin bile derim
Mustafa Şenel
Mustafa Şenel

1 Mart 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Oyunculuklar berbat Efektler berbat. Korku filmi diye gittim ama sadece flast tv izledim. Bazı çizgi filmler bile bu filmden daha korkunç. 10 yaşınds birini oynatın daha iyi oynar. Enes Baturun filmi bile bu filmden 10 kat daha iyidir bence sakın ixlemeyşn merak ettim falan demeyin rezalet çünkü.
Barış Demirel
Barış Demirel

1 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçen herkesin a.ına koyım bunu vizyona sokmadan önce insan bi izler paramızdan olduk
Sürücan Batmaz
Sürücan Batmaz

4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat video(çünkü film olayacak kadar berbat). Bir kaç grup öğrencinin telefonla çekilmiş bir videosu. İzlemeyin!
Okan Aslan
Okan Aslan

7 Mart 2020 tarihinde eklendi
Sizin yapacağınız filmi sikeyim.İzlediğim en kötü herşeyiyle en berbat filmdi.Oyunculuklar flash tv oyunculuğundan daha kötü amına koyim hele bi senaryosu ve geçişleri var izlerken saçlarımı yoldum parama yazık olmasını geçtim böyle bi berbat filmi nasıl aklımdan sileceğim aklım almıyor korku yerine tüm sinemadakiler filme güldü pişman oldu hadi onu geçtim filmin 2. Serisi kim beğendide bidaha çektiniz orospu çocukları bide bu senenin en iyi en iddaalı korku filmiymiş bak hele bak
Mehmet21 Demir12
Mehmet21 Demir12

13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
filmi nereden izleyebilirim?......................................................
......................................
......................................