İyilik Bul, İyilik Yap
4,2

Demirtas
Demirtas

6 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Gzel, scak bir film. zlenmesini tavsiye ederim.
volkanick
volkanick

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Dünyayı değiştirmek için parlak bir fikre sahip bir çocuğun hikayesi..Bence film fikir kadar parlak olmamış ama fena değil.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

7 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Senaryonun çıkış noktası güzel,ama filmin içeriğinde asıl konudan çok aile parçalanmasından söz ediyor ve 2 insanın aşkına uzun bir süre yer veriyor..Konu rezil edilmiş...senaryonun içeriği berbat,sadece senaryonun çıkış noktası güzel(konu yani)...Mesajı var evet ama o mesajı siz zaten filmin en başlarında alıyorsunuz ve sonra gelişen olayları takip ederken verilmek istenen mesaja biraz uzak kaldığını farkediyorsunuz..Güzel sahnelerle süslenebilirdi,daha etkileyici bir film olabilirdi.7/10
ayna-fb27
ayna-fb27

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
vasat bir film olduğunu düşünüyorum
trumaneo
trumaneo

31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Haley Joel'i nedense bir türlü sevemedim ama bu oyunculuğunu takdir etmeme engel değil!İyi işler çıkartıyor.Bu filmi İngilizce öğretmenimiz Mike Wuthrich,sağolsun,izlettirmişti bizlere.Filmi izlerken ve filmden sonra içinizdeki duygu,düşünce,hayal ve umutların ayaklandığını hissediyor ve birşeyler yapma arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz ama gelin görün ki herşey istediğiniz gibi olmuyor!Ne kendimde bunu yapabilecek gücü bulabildim ne de çevremdeki insanlar beni cesaretlendirir yönce elektrik verdiler.İnsan doğası...Sonuçta olmadı tabi!Ama bi yerden başlamak lazım;konu,zaman ve mekan ne ve neresi olursa olsun!
ebete
ebete

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bazen ufak önemsiz gibi görünen şeyler neleri değiştiriyor bu film tamda onu gösteriyor..
hemde en etkileyici biçimde..
bazen sıradan bi iyilik büyük bi iyiliğe sebep olur...
ehlikeyif
ehlikeyif