Dilara Akerik
1 değerlendirme
29 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Flimden anlam çıkarmak için çok uğraştım ama asla bir anlami ve izahı olmayan çekilmek için çekilmiş bir flim fikir çatışmalarının dile gelmesi güzeldi onu sevdim yalnızca
Resmen pedofiliye meyyal , karaktersiz, iğrenç bi tip üstüne yazilmis bi senaryo.Merve Dizdar i merak ettigimden izledim.Ama konu iğrençti. Film sayesinde erkek ögretmenlere asla önyargisiz bakamayacağim.
BAKTIM BAKTIM İZLEDİM Mİ DİYEMEM ÇÜNKİ İZLENECEK NE VAR ??? KONU YOK..SİNSİ BİR ARKA PLAN VAR..GİZLİ PEDOFİLİ VS VS VS BİLİNDİK NEXFLİX.. YA EŞÇİNSEL OLMALI + YA PEDOFİLİ OLMALI + YA SAPIK OLMALI+ SEX SAHNELERİ BOLCA KONMALI BU FİLM ASLA ÖDÜL ALAMAZDI ALMIŞ GERÇİ JÜRİYE BAKMAK LAZIM
Bir öğretmen öğrenci arasında olmayacak uygunsuz imalar, narsist bir kişilik ne anlatmaya çalıştığı belli olmayan bir yapım Böyle bir senaryoyu çekmek iyi bir fikir diye kim ikna etti bilmiyorum ama ben birşey anlamadım filmden 3 saatlik bir zaman kaybı
Film gerçek bir seneryoda gibi. Buna benzer bir bir coğrafyada buna yakın bir süreç yaşadığım için etkilendim. Ancak filmde öğrenci ve öğretmen çelişkisini tam olarak açığa çıkaramadığını düşünüyorum. Ayrıca müdür olman için ya partili yada sendikalı olmalısın filmin can alıcı başka bir bitirici vuruşuydu. Filmde bu kadar çok argo kelimelerin geçmeside toplum içinde bir ders olacağına inancındayım.
gayet guzel bir film bence. Kurulan diyaloglar insana kendi bakis acisini ve bilgi kapasitesini sorgulatiyor. Yonetmenin belirli bir tarzi var, bu sebeple filmin bana bos gelen bir yani olmadi. Tavsiye ederim, genel hatlariyla spoiler: baktigimda Samet ogretmenin ciddi kisilik sorunlari oldugunu dusunuyorum ve bence ogrencisine de ilgisi epey fazla, filmin sonunda gordugumuz uzere... Toplumun o sartlardaki zoraki kismina ayak uyduramayan ve cevresindeki insanlar olabilir filmin konusu.spoiler:
Buna film deyip bir de ödül veren kitle, sizin tüm eski değer ve saygınlığınıza balta vuranlardır. Aziz Nesinin dediği gibi, bizim toplumdan bi halt olmaz, olmayacaktır da. Yazık
Film etkileyici değildi ve Merve Dizdar nasıl bir performans sergiledi ki ödül aldı??? Kız öğrenciyi oynayan çocuk daha iyi performans gösterdi. Keşke gerçekten iyi oynayan yetenekli ve tanınmayan oyunculara da şans verseler.
Başta merak edip izlemeye başladım çok durağan bir film olmuş başrol oyuncusu harika oynamış rolünü çok beğendim âmâ film çok uzun olmasına rağmen biryere varmış değil.
3 saat 17 dakika filmin uzunluğu.. hayatımın 3 saat 17 dakikasını böyle bir şeye harcadığım için kendimden özür diliyorum.. hakkını helal et canım kendim..