Kuru Otlar Üstüne
3,2

Fbhalime_1993
Fbhalime_1993

7 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Diyaloglar tamamen gerçekçi.Görüntülerin gercekçiliğine hayran kaldım. Hayatın ta kendisi!Harika bir film!
Gokhan Cil
Gokhan Cil

10 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Filimde cekilen fotograflar disinda berbat
İzleyicinin bekledigi hic birşey yok bosuna 3saat izledik zaman kaybi odul veren juriyede
Sorgulamak lazim
Gözdenur Gökçe
Gözdenur Gökçe

29 Eylül 2024 tarihinde eklendi
EH İŞTE DİYEBİLCEĞİM BİR FİLM ÇOK UZUN BAZEN GERİ ÇEKTİM NE ANLATIYOR BU SAHNEDE DİYE GÜZEL YÖNLERİ DE VARDI AMA GEREKSİZ NOKTALARI DAHA ÇOKTU YORUCU BİR FİLMDİ
Nur Kaya
Nur Kaya

1 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Yani film hakkında diyebileceğim tek şey şu, "Bu filme hangi kafayla ödül verilmiş?". Filmdeki sahneler olanlar evet çok gerçekçi ama hiç mi demiyorsunuz izleyen kişiye anlamlı bir şey sunalım diye. Hiç mi bir konu anlamlı bir senaryo yazma gereği duymadınız hshsjs Gerçekten koca bir hiçi izledik 3 saat. Tebrik ederim.
Enes Apuhan
Enes Apuhan

17 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Hayatımdan 3 saat çaldınız resmen, ben hayatımda 3 saatimi bu kadar boşa harcayacağımı tahmin edemezdim
Bu film, adeta bir sinema felaketi! Senaryosu o kadar zayıf ki, yani senariste filmi izlerken çok övgü dolu sözler söyleyebilirsiniz şahsen benim başıma ağrı girdi. Karakterler o kadar derinliksiz ki, onları unutmak için bir çaba bile göstermiyorum.Tüm bunların yanında, diyaloglar o kadar saçma ki, bazen gülesim geldi. Zaman kaybı, kesinlikle tavsiye etmiyorum! Sadece Görsel efektler ve kadrajlar çok güzeldi görüntü yönetmenini takdir ediyorum...
Zelalozkn11
Zelalozkn11

8 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Hayatımdan 3 saat 17 dakika boşuna gitti.
Tek kelimeyle berbat! Anlamsız ve konusu olmayan bir film izleyecek olanlara tavsiye sakın izlemeyin :(
Yıldız Yavuztürk
Yıldız Yavuztürk

14 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu filme gerçekten nasıl ödül vermişler Bir de öyle abarttılar ki koskocaman 3 saatlik bir hiç hiçbir konusu yok sadece s**** bir öğretmen
fatma özby (ftmdnr)
fatma özby (ftmdnr)

27 Ocak 2025 tarihinde eklendi
şiddetle tavsiye etmiyorum. hayatımda bu kadar sıkıcı bu kadar izlerken uyuya kaldığım bir film daha izlemedim. filmde en üzüldüğüm kısım çocuğun kendi yerine kardeşine aldığı o botlar
Mehmet Aşçı
Mehmet Aşçı

11 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda boşa geçen kocaman bir 3 saat. İnanılmaz boş karakter film de neden var anlamak güç. Zaten film başlayacak şimdi başlayacak birazdan başlayacak derken 3 saat çöp oluyor
Cansu Denef Busun
Cansu Denef Busun

28 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Cok gercekustu bir film. Muhtesem gorseller ve harika oyunculuklar. Nuri Bilge Ceylanin hicbir filminden sonra "ay cok eglendim.." denemez. Farkli bir hayat deneyimini olamayacak kadar gercege yakin bir duzlemde, bir sanatsal solenle onumuze sunuyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Emegi gecenlere tebrikler.
Kizilderilisefi
Kizilderilisefi

6 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en boş film. Karakterlerin ruhsal yapılarındaki farklılıklar ön plana çıkarılıp fikir yoğunluğu varmış gibi yapılmış, ama sadece mış gibi yapılmış. TL ye nasıl film çekilir konulu yapıt. Kenan'ın sessizliği, Nuray'ın her yaptığını hak ve özgürlüklere dayandırması, Samet'in karakter yoksunluğu ve bu 3ünün aslında hiçbirsey anlatamamış olması bana çok şey anlattı: her film zaman ayırmaya değer değilmiş
Levent Baran
Levent Baran

20 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Filmi Beğendim tek eleştirim 3 saat çok uzun .Hikayenin Özellikle kış şartlarının yoğun bir şekilde yaşandığı bir köy de geçmesi ve gayet akıcı aktarılması filmi daha güzelleştirmiş.Özellikle film de kahramanın filmden sete geçmesi filmde duygularımıza bir nefes alma molası vermesi hoştu. İzlenmesini Tavsiye ediyorum.
Serkan Sonmez
Serkan Sonmez

5 Nisan 2026 tarihinde eklendi
İzlediğim en sıkıcı bir film 3 saatlik süresini 3 günde ancak bitirdim puan falan da vermiycem puanların her yıldızını 3 gün arayla veririm artık
Umitcanekmen19
Umitcanekmen19

18 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Ödül almış bir film olduğu için izlemek istedik. Size tavsiye verecek olursam 3 saat bu filmi izleyeceğinize boş bir duvar bulun ve ve sadece karşısında oturun. Bu aktivite size daha çok şey katacaktır. Pedıfili bir insanın hayatını anlattığı izlenimindeyim. Ne mantıkla böyle bir film çekilmiş anlayamadım. İnsanların manevi değerleriyle oynamaktan başka bir şey değil. Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir, bu şekilde bir konuya alet edilmesi hiç hoş olmamış. Yazdıkça yazasın geliyor kendime hakim olamıyorum.
sinema
1 ziyaretçi
27 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Berbat ötesi bir filmdi. 2saat izledim çok bile izlemişim.. Dramdan soğuttu yemin ediyorum. İzlemeyin!