Kuru Otlar Üstüne
3,2

hüseyin erkan
hüseyin erkan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Mart 2024 tarihinde eklendi
Flim bazen gereksiz uzatılmış sahnelerin olmasına rağmen güzel sürükleyici,fakat benim anlamadığım flimin 2.33.20 ile 2.34.46. saniyeleri arasında bağlantı kuramadığım bir sahne yaşanıyor ışıkları kapattıktan sonra evin içinden stüdyo ya girip orada hap gibi birşey içiyor bu flim hatası mı yoksa başka bir mizah olayı var da ben mi anlamadım...Fikri olanlar açıklarsa memnun olurum...
Samira k
Samira k

25 Mart 2024 tarihinde eklendi
gayet guzel bir film bence. Kurulan diyaloglar insana kendi bakis acisini ve bilgi kapasitesini sorgulatiyor. Yonetmenin belirli bir tarzi var, bu sebeple filmin bana bos gelen bir yani olmadi. Tavsiye ederim, genel hatlariyla spoiler:
baktigimda Samet ogretmenin ciddi kisilik sorunlari oldugunu dusunuyorum ve bence ogrencisine de ilgisi epey fazla, filmin sonunda gordugumuz uzere... Toplumun o sartlardaki zoraki kismina ayak uyduramayan ve cevresindeki insanlar olabilir filmin konusu. spoiler:
Filiz Y
Filiz Y

24 Mart 2024 tarihinde eklendi
Öğretmenin kişiligine ekstra sinir olmakla beraber, insanların davranislarini da cok sorguladim izlerken.Benim mantığıma , karakterime cok ters kisilikleri izledigim icin mi begenmedim bilemedim.Keske izlemeseydim dedim sonunda.Ben begenmedim , tavsiye de edemiyorum.
Seckin Mercan
Seckin Mercan

21 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmin replikleri ve Deniz Celiloğlu oyunculuğuna 3 yıldız verdim,adam hakikaten iyi oynamiş. 3,5 saatlik filmde 15 20 dakikalık rolü olan Merve Dizdar nasıl ödül almış ,çözemedim. Zaten bu kadının ve Demet Evgar in bu kadar sisirilmesini hiç anlamiyorum,olay kocaman yeşil göz sevdası sanirim
Yeminlitrader
Yeminlitrader

18 Mart 2024 tarihinde eklendi
Konusu ile filmin arasında bir bağlantı kuramadım.
Beklentilerimi karşılamadı ve filme başlamadan konusunu okumasanız filmin ne anlattığı bilemanlayamazsınız.
Swarty

Teşekkürler NBC...
Cryptex
Cryptex

16 Mart 2024 tarihinde eklendi
7.sınıfta ki Öğrencisine ilgi duyan sapık bir öğretmenin günlük yaşamını anlatan bir boş yapı. Film bile değil
üstelik trt buna destek vermiş inanılır gibi değil.
Nihalselcuk82
Nihalselcuk82

14 Mart 2024 tarihinde eklendi
Sanirim etkisini uzun sure yasayacagim muazzam bir film.Mekanlar kişiler hersey inanılmaz gerçek 3 saat o cografyada yasadik.Nurayin evinde geçen diyaloglar kendimizi sorgulatti.Oyuncularin hepsi muhteşem yetenekli.NBC tarzı karanlik sessizlik uzaklarda ama icimizde mesajlarla dolu cok hizli ilerleyen film..
Nova TR
Nova TR

14 Mart 2024 tarihinde eklendi
Çok yavaş akıyor senaryo çok çok kötü ve kısa 1 saatlik bir projeyi 3 saate uzatmışlar. 4 günde izledim...
Cem Turk
Cem Turk

13 Mart 2024 tarihinde eklendi
Film evet durağan içinde bir akıcılığı ve kendine çekmesi var,fakat 3 arkadaşın harabelere gidip,resim öğretmeninin tepeye çıkmasindan itibaren filmin sonunu anlayamadım,anlayan varsa lütfen o sahneden itibaren,filmin bitimine kadar açıklama yapabilir mi,ayrıca öğretmen sevim ile bağlıyor filmin sonunu,onu da anlayamadım,duyguları mi varmış kıza?
Yeter Yeter
Yeter Yeter

13 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmi beğendim.. filmin bana verdiği msj iyi görünen insanlar bazen çok kötü olabiliyor. Kafasında kurduğu plana hem arkadaşını hem de ondan hoşlanan zavallı birinin mücadelesini kurban etti ve o masalarda yaptığı tüm tartışmaların intikamını aldi sessizce. İşte kötü böyledir.. konudan dahi emin olmadan içindekini söndürmek için yaptı bunu.. nefret ettim o karakterden. yönetmenin çekimi ve oyuncular mükemmel.. filim duygusal zeka istiyor yoksa anlaşılması güç bir film.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Mart 2024 tarihinde eklendi
Özellikle diyaloglarıyla samimi ve insana kendini sorgulattıran bir yapım. Nuri Bilge yine bir şaheser ortaya koymuş 8/10
Muzaffer Yılmazaslan
Muzaffer Yılmazaslan

11 Mart 2024 tarihinde eklendi
Sahneler,mekan tasarımları,diyaloglar,hayatın içinden problemler,karekterlerin bu problemlere verdiği insancıl tepkiler,zayıflıklar,bencillikler,aşağılık kompleksleri,egolar...Usta, insan evladını tam manasıyla çözmüş,filmini yapmış,alın size demiş,siz busunuz.İnce ince işlenmiş bir şaheser.
Gamze Ayas
Gamze Ayas

10 Mart 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten aşırı saçma. Sanatçılar sanatcilik anlamında tabi iyiler. Fakat Cannes film festivalinde ödül alacak kadar olağanüstü bir performans yok.
Memet Karakoc46
Memet Karakoc46

10 Mart 2024 tarihinde eklendi
İzlerken özellikle merve dindarın evinde alevilere yönelik çirkin bir izledim gördüm alevilik bağdaşmayan üzerine kurgulanmış mum söndü olayı ışıkları kapat ışıkları kapat diyerek çirkin bir dille tekrar gündeme gelmiştir izlerken bu sahneden igrendim alevilere yönelik bu çirkin sahneden iğrendim