Kuru Otlar Üstüne
3,2

Ahmetogul088
Ahmetogul088

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmin tamamını izledim sonu iğrenç yönetmen nbc saçmalamış ana karakterin sevime(12 yaşlarında kız çoçuğu)besledikleri hisseleri kendince meşru şeylermiş gibi izleyiciye aktarılması tam anlamıyla rezalet pedofili destekçiliği ve övücülüğü yapılmış yazıklar olsun bumu bilgelik acil sansür getirilsin lütfen
Cemal EMRE
Cemal EMRE

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
Ne diyeceğimi... filmin dicem film demek bile filme hakaret ... nasıl anlatacağımı bilemedim . Kesinlikle hayatınızın en boş 3 saati 冷冷冷冷
Remzi Damacı
Remzi Damacı

9 Mart 2024 tarihinde eklendi
Doğuda öğretmenlik yapmış bir kişi olarak çok başarılı buldum. Tekrar tekrar izleyeceğim filmlerden birisi. Tebrik ediyorum, emek verenlere teşekkür ederim. Saygılar sunuyorum...
Gamze Ayas
Gamze Ayas

10 Mart 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten aşırı saçma. Sanatçılar sanatcilik anlamında tabi iyiler. Fakat Cannes film festivalinde ödül alacak kadar olağanüstü bir performans yok.
Yeter Yeter
Yeter Yeter

13 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmi beğendim.. filmin bana verdiği msj iyi görünen insanlar bazen çok kötü olabiliyor. Kafasında kurduğu plana hem arkadaşını hem de ondan hoşlanan zavallı birinin mücadelesini kurban etti ve o masalarda yaptığı tüm tartışmaların intikamını aldi sessizce. İşte kötü böyledir.. konudan dahi emin olmadan içindekini söndürmek için yaptı bunu.. nefret ettim o karakterden. yönetmenin çekimi ve oyuncular mükemmel.. filim duygusal zeka istiyor yoksa anlaşılması güç bir film.
Nova TR
Nova TR

14 Mart 2024 tarihinde eklendi
Çok yavaş akıyor senaryo çok çok kötü ve kısa 1 saatlik bir projeyi 3 saate uzatmışlar. 4 günde izledim...
Nihalselcuk82
Nihalselcuk82

14 Mart 2024 tarihinde eklendi
Sanirim etkisini uzun sure yasayacagim muazzam bir film.Mekanlar kişiler hersey inanılmaz gerçek 3 saat o cografyada yasadik.Nurayin evinde geçen diyaloglar kendimizi sorgulatti.Oyuncularin hepsi muhteşem yetenekli.NBC tarzı karanlik sessizlik uzaklarda ama icimizde mesajlarla dolu cok hizli ilerleyen film..
Seckin Mercan
Seckin Mercan

21 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmin replikleri ve Deniz Celiloğlu oyunculuğuna 3 yıldız verdim,adam hakikaten iyi oynamiş. 3,5 saatlik filmde 15 20 dakikalık rolü olan Merve Dizdar nasıl ödül almış ,çözemedim. Zaten bu kadının ve Demet Evgar in bu kadar sisirilmesini hiç anlamiyorum,olay kocaman yeşil göz sevdası sanirim
Samira k
Samira k

25 Mart 2024 tarihinde eklendi
gayet guzel bir film bence. Kurulan diyaloglar insana kendi bakis acisini ve bilgi kapasitesini sorgulatiyor. Yonetmenin belirli bir tarzi var, bu sebeple filmin bana bos gelen bir yani olmadi. Tavsiye ederim, genel hatlariyla spoiler:
baktigimda Samet ogretmenin ciddi kisilik sorunlari oldugunu dusunuyorum ve bence ogrencisine de ilgisi epey fazla, filmin sonunda gordugumuz uzere... Toplumun o sartlardaki zoraki kismina ayak uyduramayan ve cevresindeki insanlar olabilir filmin konusu. spoiler:
N B
N B

6 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Doğuyla derdi ne bu insanların anlamıyorum. DOĞUNUN KADERI VURUP KIRISMAK FALAN DEĞİL. DOGUDA İSTİHBARATÇI VURULMUŞ OLSA DA ÇOK ESKIDEN OLMUŞSA OLABILIR. ARTIK MEMLEKETİMDE BOYLE ŞEYLER YOK. BU ŞEKİLDE LANSE ETME İSTEĞİNİZ BITMEK BILMEDI DIMI?
Fatos A
Fatos A

9 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Sevim küçücük kız o hareketleri nasıl yaptı anlamıyorum cilveli temas ederek bakışlar falan ne çok saçmalamışlar dini bir filmde olsa yıkılırdı ortalık .ayrıca örgüt falan PKK yanlısı dikbaşlı bedensel kayba uğramış oldu olacak canlı bomba olsaydı .giden 3 saat 17 DKK acıyorum ne anlatmak istenmiş onuda pek anlamadım küçük kadın gibi bir kız çocuğu ve öğretmen arasında geçen saçma diyalog .
Mustafa Dinç
Mustafa Dinç

17 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Final sahnesinde sevimin mektubu okunmalıydı ve kendisine verilmeliydi..Nuray film boyunca çok erdemli bir portre çizmesini rağmen aslında öyle olmadığını anlaşılıyor ,bir sevgili bu kadar rahat aldatılmaz..havanın soğuk ve karli olmasınida yaşam olarak çok abartiliyor..
Abc xyz
Abc xyz

21 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Buna film deyip bir de ödül veren kitle, sizin tüm eski değer ve saygınlığınıza balta vuranlardır. Aziz Nesinin dediği gibi, bizim toplumdan bi halt olmaz, olmayacaktır da. Yazık
Ömer Faruk Güler
Ömer Faruk Güler

27 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Deniz Celiloğlu harika oynamış zaten, anlatmaya gerek yok. Merve Dizdar pek sırıtmayan bir karakter, başkası da oynayabilirmiş, önemli bir rol üstlenmesine rağmen kendine çeken bir yanı yok. Ayrıca Merve Dizdar'ın yani Nuray karakterinin köyde Samet ve Kenan'ın evine gelip Kenan'la konuşmaya çalıştığı sahnede Nuray karakterinin ne kadar kaypak bir karakter olduğunu görebiliyoruz. Samet'inde kendi arkadaşına ayarlamaya çalıştığı/ve arkadaşını daha çok beğenmesiyle birlikte kendini düşük görmesi üzerine o insanla birlikte olması ve kendince erkekliğini kanıtlamaya çalışması da bölge bireyinin veya ortalama bir ülke bireyinin kötü bir yanını gösteriyor. Kenan sende ne utanmaz adamsın be arkadaş! Öğretmenlik, bürokrasi alanında verdiği mesajlarda önemli. Klasik NBC tarzı. Doğa ve fotoğraf sahneleri müthiş.
Ç Ç (Ç&Ç)
Ç Ç (Ç&Ç)

3 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
kesinlikle beğenmedim, Alevileri her konuda relax gibi göstermiş ,Öyle değil işte , film ayrı saçma sapan sonu ayrı saçma, , hiç gerek yoktu , ,zaman kaybı