Üç Harfliler: Nazar
2,9

Ismail G
Ismail G

12 Eylül 2025 tarihinde eklendi
namaz kilan ablamiz nedensiz yere 2 kez namazini bozdu madem bozucan selam ver yav bunu kimse öğretmedi mi sana off bide burdan cin kardeşimize sesleniyorum cok hakaniyetliydin helal olsun sana ilk kez bir cini bu kadar cok sevdim djdjd
Kamber Dönder
Kamber Dönder

1 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
İnsanları refleksle abuk subuk efektlerle ile korkutmayı misyon edinmiş sıradan bir korku filmi. Olay gerçeklikten uzak olay akışı düzgün değil. Şuana kadar beğendiğim en iyi korku filmleri ( Dabbe 4-5-6 siccin 1-3-5 üç harfliler beddua) bakın korktuğum demiyorum beğendiğim diyorum. İnsanları korkutmaya çalışıyor çoğu film onda da başarısız oluyor çoğu zombiye bağlıyor bir yerden sonra karakterler düzgün bir hikaye gerçekcilik izleyiciye yeter
Onur Çataltaş
Onur Çataltaş

14 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Filmin ilk başları gerçekten çok kötüydü 2 cümle kurmadan sürekli bir korku sahnesi vardı hatta arkadaşımla gülmekten filmi izleyemedik çünkü gerçekten bu kadar peşpeşe korku sahneleri çığlıkları ben hiç bir filmde izlemedim zaten 3-4 kişi filmin yarısında bırakıp gitti sonrasında olaylar gün yüzüne çıkınca biraz film toparlamaya başladı onun için puanım 2
son olarak bana göre hayatımda izlediğim en kötü korku filmi nedeni ise siccin yapımcısının böyle bir film yapması