Mahlûkat
2,9

Aslı Goruroglu
Aslı Goruroglu

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film gerçekten de çok başarılı soluksuz izledim kaliteli bir korku filmi olmuş son zamanların en iyisi diyebilirim 
Muhittin Selimoğlu
Muhittin Selimoğlu

4 Mart 2022 tarihinde eklendi
Ne demek istiyorlar neyi anlatıyor film ben hiç anlamadım konusu olmayan film yapmayın sizin emeğinize bizim de hem paramıza hemde zamanımıza yazık
İzos
İzos

23 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Olay örgüsü olmayan berbat bir film. Kesinlikle önermiyorum. Korku filmi demeye bin şahit paranız boşa gitmesin afacanlari izleyin daha çok eğlenirsiniz .
Gülseren Akbaş
Gülseren Akbaş

6 Mart 2022 tarihinde eklendi
Paraniz varsa çöpe atın bu kadar üzülmez hatta sevinirsiniZ. 50 karakter yazmaya değmez. İzlediğim en berbat filmdi
Has As
Has As

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Siccinin tüm serilerini ve sahiplinin tüm bölümlerini izledim. Cinli filmlerin bir numarası Alper Mestci.
Yorumlar da arkadaşlar kötü diye yazmış, fakat bence bu yorumların sebepleri beklentilerinin fazla olmasından dolayı. Bu beklentinin fazla olması bile Alper Mestci nin 1 numara olduğunu kanitliyor aslında.
Evet daha iyi olabilirdi, fakat ben senaryoyu beğendim. Önceki filmlerin devamı gibi zaten. Ve bu serinin devam etmesini canı gönülden istiyorum. Cella-ı Nar'ı merakla bekliyorum.