Mahlûkat
2,9

Samet Yarar
Samet Yarar

18 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Daha yeni çıktım filmden. Filme gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Alper Mestçi yine her zamanki gibi profesyonelliğini konuşturmuş ve gayet iyi bir proje ortaya çıkarmış. Filmin başında anlayamadığımız çoğu şeyi, sonunda hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde karşılaşıyorsunuz. Özellikle sonunu çok beğendim. Çekim metodları ve korku sahneleri kanımca yeterliydi. Oyunculuk ve hikayenin bağdaşması yerinde ve uygundu. Hikaye kısıtlıydı ve neredeyse hiç farklı mekanlarda çekim göremedik. Sürekli aynı yerlerde çekilmişti ve bazı mekanlar biraz itici geldi bana. Tabiki bu hatalar olabilir. Ama şunu söylemeliyim ki, şu zamanda korku filmi kategorisinde izlenebilecek iyi bir film.
Selçuk Özdemir
Selçuk Özdemir

23 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Alper Mestçi kalitesi tartışılmaz. Gene kalitesine yaraşır bir film olmuş. Başlarda sizi meraka ve korkuya sürükleyen ardından ise heyecan ve merakının tatmin edilmesine evrilen bir yapıda. Sonu biraz aceleye gelmiş gibi hissettim. Hikaye sürekli tepe üstünde ilerledi ve bu beni biraz süreklilik anlamında sıktı. Bazen böyle iki kişinin normal konuşmalarını görmek istedim. Yönetmenin diğer filmlerinde böyle anlar sıkça bulunmaktaydı. Gene öyle anlar bekledim ama daha çok "lan şimdi bir şey çıkacak" şeklinde bir beklemeye daldım. Filmin ilk 1 saati zaten böyle geçti. Ardında ise neler olduğunu görmüş olduk. Burada da hafiften havada kalmış ve hadi bir ikincisi çıkar mı beklentisi oluşturacak şekilde bırakılmıştı. Böcek efektleri ve bazı diğer efektlerin efekt olduğu anlaşılıyordu ama insan yüzü efektleri tam anlamıyla mükemmeldi. Oyuncular gerçekten harika iş çıkarmış. Buram buram korkuyu hissedebilirsiniz. Alper Mestçi'nin en sevdiğim yanı hikaye olduğundan bu film için onun tam performansı diyemeyeceğim. Önceki filmlerinde bundan daha mükemmel işler çıkarmıştı. Bakalım bu sıralar vizyonda olan yeni filminde ne kadar yüksek mertebeye çıkabilmiş.

Korku filmi arayanların uğraması gereken nokta. Filmin Youtube hesabından yayınlanmış olmasını ayrıyeten tebrik ediyorum. Platformlar yerine YouTube üzerinden direk izlemek gayet iyidi.
feryal turhan
feryal turhan

21 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Ben beklentiyi fazla yüksek tutmuşum sanırım çok büyük Bi heyecanla gittim film e ama hayal kırıklığı.. Bir siccin bir musallat filminde aldığım etkiyi alamadım kesinlikle. Sürekli aynı cümleler açıkçası sıkıldım bile izlerken. Bu kez olmamış maalesef