Son zamanlarda izlediğim en sansasyonel korku filmiydi. Yönetmenimiz sonunda öyle bir bağlamış ki konuyu. Gerçekten herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir korku filmi yapıtı. Tebrikler
Son 20-25 dakikasına kadar fiimi anlamak için kendinizi epey zorluyorsunuz ama son 20 dakika oha yok artık diyorsunuz. Şok üzerine şok yaşıyorsunuz, yine muhteşemdi.
Film Alper Mestçi’nin diğer filmlerine hiç benzemiyor. Eğer hangisine daha yakın derseniz Musallat 1 derim. Film boyunca nefes alamıyorsunuz ve sizi rahatlatan hiçbir sey yok. Finali ise gerçekten şok ediciydi tüm salon şaşkınlıka izledi.
Konusu mükemmeldi. Kasvetli ve rahatsız edici bir film olmuş. Final Duran Emmi'nin sesiyle çok güçlü ve şaşırtıcıydı. Jumplar yerli yerinde özellikle balon sahnesinde zıplamayacak birini tanımıyorum :)))
Çok çok iyi herkese öneririm gerçekten çok güzelll Özenle çekilmiş sahneler derin kurgular ile içine çekiyor türkiyede çıkmış en kaliteli korku filmlerinden biri
Siccinin tüm serilerini ve sahiplinin tüm bölümlerini izledim. Cinli filmlerin bir numarası Alper Mestci. Yorumlar da arkadaşlar kötü diye yazmış, fakat bence bu yorumların sebepleri beklentilerinin fazla olmasından dolayı. Bu beklentinin fazla olması bile Alper Mestci nin 1 numara olduğunu kanitliyor aslında. Evet daha iyi olabilirdi, fakat ben senaryoyu beğendim. Önceki filmlerin devamı gibi zaten. Ve bu serinin devam etmesini canı gönülden istiyorum. Cella-ı Nar'ı merakla bekliyorum.