Mahlûkat
2,9

Özlem Dora
Özlem Dora

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Aşırı güzel bir film olmuş, çok başarılı tebrikler, oyunculuk olsun her şey harika bayıldımmmmmm 
Zonex Network
Zonex Network

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en sansasyonel korku filmiydi. Yönetmenimiz sonunda öyle bir bağlamış ki konuyu. Gerçekten herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir korku filmi yapıtı. Tebrikler
hasan u
hasan u

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Son 20-25 dakikasına kadar fiimi anlamak için kendinizi epey zorluyorsunuz ama son 20 dakika oha yok artık diyorsunuz. Şok üzerine şok yaşıyorsunuz, yine muhteşemdi.
Ahmet Malik Gür
Ahmet Malik Gür

25 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Film son zamanlarda izlediğim en iyi film. Senaryosu, makyajlar, atmosfer, görsel efektler, çekimler hepsi muhteşem.
baris A.
baris A.

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film Alper Mestçi’nin diğer filmlerine hiç benzemiyor. Eğer hangisine daha yakın derseniz Musallat 1 derim. Film boyunca nefes alamıyorsunuz ve sizi rahatlatan hiçbir sey yok. Finali ise gerçekten şok ediciydi tüm salon şaşkınlıka izledi.
ayse g.
ayse g.

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Konusu mükemmeldi. Kasvetli ve rahatsız edici bir film olmuş. Final Duran Emmi'nin sesiyle çok güçlü ve şaşırtıcıydı. Jumplar yerli yerinde özellikle balon sahnesinde zıplamayacak birini tanımıyorum :)))
Cemil A
Cemil A

4 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Ben bu senarist ve yönetmenden kötü film görmedim tebrikler alper mestçi korku cin filmi aklıma gelince seni tek geçerim !!!
Burak
Burak

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi gerçekten. Bazı anlamadığım noktalar olsa da arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim bir film kesinlikle.
MAHFUZ BABA
MAHFUZ BABA

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Konusu güzel işlenmiş bir film. Çok beğendim. Oyunculuklar ve verilen tepkiler oldukça etkileyici. Herkese tavsiye ederim.
Can Çevik
Can Çevik

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Çok çok iyi herkese öneririm gerçekten çok güzelll
Özenle çekilmiş sahneler derin kurgular ile içine çekiyor türkiyede çıkmış en kaliteli korku filmlerinden biri
Aslı Goruroglu
Aslı Goruroglu

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film gerçekten de çok başarılı soluksuz izledim kaliteli bir korku filmi olmuş son zamanların en iyisi diyebilirim 
Has As
Has As

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Siccinin tüm serilerini ve sahiplinin tüm bölümlerini izledim. Cinli filmlerin bir numarası Alper Mestci.
Yorumlar da arkadaşlar kötü diye yazmış, fakat bence bu yorumların sebepleri beklentilerinin fazla olmasından dolayı. Bu beklentinin fazla olması bile Alper Mestci nin 1 numara olduğunu kanitliyor aslında.
Evet daha iyi olabilirdi, fakat ben senaryoyu beğendim. Önceki filmlerin devamı gibi zaten. Ve bu serinin devam etmesini canı gönülden istiyorum. Cella-ı Nar'ı merakla bekliyorum.