Kovala
3,4

Emre Ç.
Emre Ç.

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filmi izedim. Evet Stabil'in zor bir yaşamı var, bunu zorlama ve duygusuzca izleyiciye geçirmeye çalıştılar. Konuk oyuncuların ise filmin konusu veya dahil oldukları sahneyle hiçbir şekilde alakaları yok, resmen yoldan geçerken sete uğramışlar ve bir selam verip gitmişler. Finalde ise ''İşre başardı!'' hissini yaşatacak sahne beklerdim, o da yoktu. Üzülerek belirtiyorum ki olmamış.
BİR EDİTÇİ
BİR EDİTÇİ

18 Eylül 2021 tarihinde eklendi
İlk rap filmi olduğu için gurur duyuyorum bu zevki bize yaşattığın için teşekkürler stabil bir de en sevdiğiniz mc kim?
Yavuz UĞUR
Yavuz UĞUR

26 Kasım 2024 tarihinde eklendi
SEVDİĞİM KADINLA SEVDİĞİMİZ SANATÇIYI BİRLİKTE ŞARKILARINA EŞLİK EDEREK İZLEDİK. YORUMLARI KENDİ ARAMIZDA YAPTIK. BÖYLE BİR YAPIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Murathan Koyun
Murathan Koyun

19 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Film harikaydı Stabill ve cok begennndimmmm asiri iyidiii stabil de en sevdigim rapciydi hayatim boyuncaaa wowowoeoowowoe karakter sayisi dolsun diye sacmaliom djfjcjfj
Eprices N
Eprices N

11 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Bir kaç sahne geçişi kötüydü onun haricinde verdiği mesaj iyi. İlk Türkçe Rap filmi olduğu için hatalar görmezden gelinebilir.
Elif Naz Şık
Elif Naz Şık

30 Mart 2025 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film olmuş bazı oyuncular güzel oyunculuk yapamamış ama bu önemli değil. Türklerin yaptığı ilk rap ile ilgili bir film, konuk oyuncu listeside çok güzeldi gerçekten hepsi sevdiğim sanatçılar. Dağra Solmazın hayatının yansıtılmaya çalışılmış bir film amacına ulaşmış gördüm güzel yansıtılmış. Dağra'nın oyunculuğunu çok beğendim karizması beni benden aldı resmen.
Necromancer
Necromancer

14 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Şimdi abi bu film gayet hoş filmlerden pek anlamam ama bu gerçekten hoştu stabili seviyorum zaten sırf 5 yıldız vermek için 5 yıldız verdim reisler