Taha Akyuz
21 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Emeğe saygısızlık yapmak istemiyorum, öncelikle elinize emeğinize sağlık. Konu normalden farklı olsun diye farklı bir tarz eklenmiş ama korku filmi demek gerilimi sonuna kadar veren tüyleri diken eden bir seyir vermeli. Malesef kurguda başarısızlık var kopmalar var gerçekten tüm salon kahkaha atarak izledi seyirci arkadaşların gitmelerini tavsiye etmiyorum. Yönetmen arkadaşında mutlaka bu filmden ders çıkarıp neden kötü olduğunu not almalı eleştirilere kulak vermeli. Başrol oyuncusu mutlaka seyirciye hitap etmeli malesef bu filmdeki başrol oyuncusunun oyunculuğu yan oyunculara görede vasat daha fazla spoilerada girmek istemiyorum ama zaman kaybetmeyin.
Korku filmi tutkusuna sahip biri olarak bu filmi de kaçırmak istemedim, ama büyük hata etmişim, oyunculuklar çok kötü ve korkudan çok dram gibi bir filmdi, sır kapısı vardı bu zamanlar hah işte onun tadında diyebilirim...
Bu tarzda çekilen her filmi izlemeye özen gösteren birisi olarak yazıyorum.Hayatımda ilk defa bir filmi izlerken salondan çıkmak istedim ama yine de emeğe saygı göstermek adına filmi bitirdim.Senaryo da oyunculuklar da vasatın altındaydı.Korku filmi adı altında çekilen fakat daha çok güldüren bir filmdi.Vaktinizi boşa harcamayın derim.